FORUM
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Jelcin Acl Týmu Voltage |
Titulek | Už stačí proboha |
Takže kluci...Pořád jsem acl týmu Voltage a ikdyž už si tu moc důležitej nepřipadám a vlastně můj clan už se ani nejmenuje Voltage ale Eeriness, pořád tady působím a myslím si, že kdo mě zná tak ví že jsem se vždycky snažil chovat tak něják na úrovni. Nezapírám, že v poslední době mě hodně věcí vytočilo a jsou tu odemně určitě i vulgární slova, ale je to kvůli tomu, že i když to tu už nevedu tak pořád za ty kluky bojuju, bojuju za tu pratu co jsem poznal na srazu a dělá to tak asi každý CL... Jen chci říct, že co se týká fejku tak rozhodně NIKDO proti Antis z týmu Ee NEFEJKOVAL !! Důkazy ?? snad se najde někdo kdo tomu věří a kdo sebou nenechá manipulovat... Co takhle zapomenout na ty debilní hádky, pomluvy, a rozumě domluvit náhradní termín tak očekávaného zápasu ?... Myslím si, že pokud bude relay návštěvnost bude snad nejvyšší v CMC.. Každej si pak příjde na své, kohokoli si zkontrolujte, ale nechte ten zápas regulerně odjet.. Zapomente, že Antis tvrdí to a Eeriness zase tohle... Kluci mají natrénováno, těšili se na to a diváci si myslím taky, tak se pojdme rozumě domluvit a nechme toho.. Nestojí to za to, at už to dopadne jakkoli tak to bude prostě uzavřené férově a tohle všechno skončí... Třeba tohle nikdo ani celý nedočte, nebo to Omen smaže, ale cítím se pořád zodpovědný za tenhle tým i když tomu tak už není... Omen tu psal možnosti a,b,c, at se vyjádří cl... tak to prosím udělejte podle toho co opravdu chcete, ne podle toho co tu kdo píše, nebo co Vám kdo píše... Myslím si, že každý rozumný hráč chce vidět toto napínavé a vyrovnané Cw...
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Karl |
Titulek | Re: Už stačí proboha |
Souhlas Jelci, skvěle napsané )
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Flash |
Titulek | antis |
Ja bych chtel podekovat vsem Antisakum, co to cw chteli odjet a souhlasili s nami. Myslim tim Maila,Vlka a Cyklistu. Diky hosi, jde videt, ze aspon nekdo v Antis ma rozum:)
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Kopcem |
Titulek | Re: antis |
stejne ti to Dejf vyvrati :)
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Kopcem |
Titulek | koko* |
Dejfe mam sto chtu te tady vypico** a rict jaka jsi pi** cu** atd.. me uz vazne sere tva demence.. kde kurva beres tu jstotu ze fejkujem na proxynach? ty jsi vazne nemocnej jednou suverene tvrdis ze Shock nolifuje v singlu jeste drive jsi tvrdil o me ze jsem byl speh od CZm ty jsi neco proste vymyslis a skalopevne tomu veris :) kdyz nemuze lufty jet tak to odjedem 4v4 ale na to ty v zivove nepristoupis pac mas strach nic jineho v tom nevidim ale pokud admin rozhodne o tom ze to cw se odjede tak ti uz dpc sklapne a treba po prohre si pujdes skocit z mostu nebo z okna pac takove koko** nase scena vazne nepotrebuje
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Dejff |
Titulek | Re: koko* |
Neotravuj mě svými doměnkami. Nehodlám se bavit o jasné věci. Nepiš mi, mě to nezajímá
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Kopcem |
Titulek | Re: Re: koko* |
hochu ted jsem si stahl tve radoby dukazy a muzu ti rict ze jsme se vazne zasmal :) potvrdil jsi mi to ze jsi zralej na leceni :D vis ja pres tyden byvam na vysce takze mam jinou ip nez mam doma a zase veris vyplodum sve fantazie.. prej kopcem si v posledni dobe meni ip asik neco zkousi to me vazne dostalo :D:D a kdyz si na cmc z prdele zmenime v tmn ip na same 1 tak to uz je urcite vsem jasny ze fejkujem na proxynach coz je dalsi vyplod tve fantazie :D no a nejvic se mi libilo srovnani s Alcatraz :D:D pokud to nekdo od nich cte tak se myslim taky od srdce zasmal :) a posledni vec ktera me utvrdila v tom ze to nechcete odjet je ta ze jsi prosil Horeho aby to cw neodjel
Vynatek z dukazu :D Všichni se stihly na bordel u nás v tajném regnout jiné, neznáme IP, jen Shockovi a Kopčemovi to asi neřekli a byly u nás s origo IP.Kopčem ji navíc v poslední době evidentně změnil, nebo něco zkouší.Tu vidíte, že si umí eRiness měnit IP na počkání nějakým záhadným způsobem, což mi silně připomíná Alcatraz a jeho členy... Dejfe jeste ti neoznamili ze jsme kouzelnici? :D ze pohou mylsenkou si menime ip adresy :D CVOK HAUS
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | steam |
Titulek | Re: koko* |
Tohle je diskuze na úrovni. Já ti nevim, ale ta agresivní reakce na obvinění z fejkování je trochu přehnaná, když to přece neni pravda, ne? O to zajímavější, že Antis vyslovil pouze důvodnou obavu, na kterou má právo. To vy ste z ní udělali hned obvinění...aneb postřelený kopčem se vždycky ozve;-)
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Kopcem |
Titulek | Re: Re: koko* |
kvuli tmn jsem se dlouho nenasral ale nezlob se name oni obavu nevyslovili hned psali ze fejkujem na proxynach(bez dukazu) a toto me vazne dokaze nasrat
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Kopcem |
Titulek | antis |
1. nevim co je proxy
2.ano Hore je/byl fejkar ale mi dpc vysvetlete jak by mohl fejkovat kdyz uz sam normalne jede? :D to za druhy ucet pojede na kb kterou bude ovladat nohama?
3.kazdy jiny tym by na to pristoupil a byt to ve svete tak se vam vseci vysmejou co jste za magory.. :)
4. bud jste sami fejkovali ze jste nechteli jit na jiny server nebo mate strach az to neni pekny
5. z nasi strany nebude problem to odjet 4v4 :)
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Dejff |
Titulek | Re: antis |
Ani s Tebou nebudu diskutovat o jasných věcech. Vše viz důkazy.
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Energy |
Titulek | eErinesS vs Antis |
For Omen : Píšu to sem, nemám důvod to tajit a několikrát jsem to CL Antis psal... Sepíšu to snad to pochopíš:)
Některým jedincům od eEriness to lagovalo na Antis serveru, i přes velké usilí, poté i pomocí vulgárních slov to nepomohlo k odehrání na neutrálním serveru, kde by měl CL Antis možnost přístupu na servermanii.
Stáhl jsem si co tu CL Antis zveřejnil. Projel jsem ty screeny a musim vyloženě upozornit na to, že pravidlo, na které to Antis se snaží uhrát konkrétně : Pokud si jedinci jednoho týmu stěžují na lagy,není to důvod k odkladu cw.Pokud ovšem souhlasí soupeř je možný přechod na jiný server dle dohody soupeřů.
není možné uplatnit. Stačí důkladně číst. Hráč antis, konkrétně VLK napsal v momentální špatné situaci dost důležité souvětí.
Tímto se dostala i stížnost z druhé strany.
Vzhledem k tomu, že server nepojal tak velký nápor hráčů, tzv. nebyl na to stavěný, nebo-li připravený, musím tím se odkázat na pravidlo : V případě špatně nastaveného serveru je tým povinen toto napravit nejpozději do 10 minut od naplánovaného začátku cw pokud byl vyzván soupeřem před jeho začátkem nebo přejít na druhý server.
Po vyžádání o přestup na jiný server bylo jasně zamítnuto.
Tímto žádám o kontumování zápasu ve prospěch eErinesS.
Pokud bude nějaký údajný problém s ip adresama, tak žádám o opakování závodu!
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | sery |
Titulek | Re: eErinesS vs Antis |
Pěkně sepsané nicméně stále nemůžu najít "stížnost" od VLKa na to že má lagy.Pouze požádal(poprosil) lidi který tam nemaj co dělat a nemaj tam nic na práci aby odešli kvůli jeho netu kterej to těžce nedává když je na serveru(kdekoliv) hodně lidí.Server byl naprosto správně nastaven a bez lagů.
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Energy |
Titulek | Re: Re: eErinesS vs Antis |
ano, požádal lidi, ale napsal, že má lagy.(v tu chvíli měl lagy, jinak by nežádal, to je hlavní důvod proč jsem se ozval).. to je jednoznačné.... a směrodatné. Upřímně, vlk, cyklista a mailoo se zachovali jak měli a šli na neutrální půdu.
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Koudy |
Titulek | Re: eErinesS vs Antis |
Moc do toho kecat nebudu mám teploty sám jsem včera ani za svůj tým F nejel,teď jdu k doktorovi (ne z reggae to bych se asi u fetoval )ale je tu pro mne jedna neodbytná otázka kterou zatím nikdo z hráčů(mimochodem dva z těch tří proxymanů již měli z fejky jejich či cizích účtú dočinění jmenovat nemusím ale budu ,Hore maxifejkař,sushi svůj učet právě pujčoval prvnímu zmíněnému pro účely výhry to když ještě byl ve WR zato pokud vím byl když se to provalilo byl od tohoto klanu vyhozen) kteří jeli přes proxy ještě neosvětlil a to proč Proxyny!!!!! ??Pak se Dejffovi který tyto hráče zjistil nedivím že to nechtěl odehrát jinde to kde nemůže kontrolovat kdože to vlastně jede to by snad nechtěl žádný z CL .Omíku budeš mít těžké rozhodování...... ale je to na tobě
Ps:Hmm divný proč je pořád problém se stejnýma lidma.......
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Jelcin |
Titulek | Re: Re: eErinesS vs Antis |
Koudy..nabízeli jsme Dejffovi server s přístupem do server manii kde si může ip zkontrolovat... a pokud Nám neveříte že nikdo nefejkuje... tak to samý můžu tvrdit já o Vás všech... poctivě si to kluci vybotí a potom tohle... :)
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Dejff |
Titulek | Re: Re: Re: eErinesS vs Antis |
Nebudu diskutovat o jasných věcech. Vše viz důkazy.
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Energy |
Titulek | Re: Re: Re: eErinesS vs Antis |
hele hlavně tým Antis by mělo mlčet o fejkování... v minulosti se tím dosti proflákl
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | omen |
Titulek | ????? |
PŘEDEM ŘÍKÁM,ŽE ČERPÁM JEN Z INFORMACÍ OD DEJFA A HOREHA Z MOBILU,PONĚVADŽ JSEM V PRÁCI !!
PÍŠU TO BEZ VLIVU PŘÍSPĚVKŮ V NÍŽE ZALOŽENÉM TÉMATU A BUDU CHTÍT JEŠTĚ ZÍTRA MLUVIT S OBĚMA CL.
Vzhledem k mimořádné situaci,kdy je potřeba co nejdříve rozhodnout a já bych do rozhodnutí rád zapojil více lidí se obracím o pomoc i dalším zůčastněným týmům a především cl.
Dnešní cw Antis vs. eE se mělo odjet ve 20:00 hod na serveru Antis.Ve 20:24 hod mě informoval hráč eE hore,že chtějí kvůli lagům přejít na jimi zajištěný neutrální server.Údajně nebyl hore schopen kvůli lagům jezdit.Nikdo další dle něj z týmu eE problémy již neměl a z týmu antis prý vlk.Já tedy v domění,že problém je na obou stranách rozhodl o přechodu na neutrální server týmu BUG (v té době jsem ještě nevěděl o proxy).
Toto následně tým Antis odmítl a prostřednictvím jejich cl jsem se telefonicky dozvěděl,že jejich vlk má problémy s lagy dlouhodobé a tudíž z jejich týmu není důvod přecházet na jiný server.Také dejf sdělil své pochybnosti o regulérnosti cw,poněvadž zjistil,že někteří hráči eE byly připojeni přes proxy,které vlastně kryjí skutečnou ip hráče.
Samozřejmě připojení přes proxy je věcí nestandartní a v minulosti vždy bylo spojováno s podvodem a pro mne je pokud je to pravda nepochopitelné,pokud by tým neměl co zakrývat.
V době hovoru s dejfem již údajně několik hráčů server opustilo a okamžité řešení již bylo nemožné a tudíž cw se nekonalo.
Připomínám,že jsem mimo domov a tedy icq a další možnosti jak tuto věc řešit a to co zde píši je na základě informací od horeho a dejfa.
Screeny dokazující ony prohřešky s proxy bych měl najít ráno na emailu cupu.
Nyní bych rád,kdyby se k oné věci vyjádřilo více lidí a především hlasy cl budu brát nejvíce v potaz co se týče konečného rozhodnutí,které je potřeba učinit co nejdříve během pondělí (nejlépe nejpozději do 14:00 hod)
řešení ať už nesmyslná nebo rozumná vidím jenom tyto:
a)kontum cw v neprospěch týmu eErines
b)opakování cw v náhradním termínu
c)kontum cw v neprospěch týmu Antis
Jiné možnosti nyní nevidím již i s ohledem na onen exces s ip u týmu eE,což dle mne zbytečně vše zamotalo.
Jedno je jisté,že ať už bude rozhodnutí jakékoliv tak bude i nespokojených.
Tým Antis mne již informoval,že pokud bude náhradní termín,tak jejich tým bude poškozen tím,že v týdnu (asi pondělí) nemůže jet jeden z jejich pevných hráčů základní pětky což je také problém a pokud by k tomu mělo dojít (záměrně nepíši o koho jde) tak připadá i v úvahu odjet cw 4 vs.4.
Vaše názory uvítám jak zde tak i v zamčeném foru,nebo dokonce na emailu cupu kam můžou psát ti co nechtějí veřejně.
Také bych rád,kdyby jste se v tomhle oprostili od svých dosavadních negativních či pozitivních postojů k oběma týmům a zamysleli se nad tím nezaujatě
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | omen |
Titulek | Re: ????? |
jo a krátce k onomu pravidlu ohledně přechodu kvůli lagům.Některým se nelíbí,že musí souhlasit soupeř,ale bohužel většinou toho bylo v minulosti jak se později i zůčastnění přiznali zneužíváno jen kvůli zdržování z různých důvodů,nebo kvůli fejkům = prostě ať by to pravidlo bylo jakkoliv tak nikdy by neuspokojilo všechny a nezaručilo spravedlnost.
Ono většinou pokud to laguje jen někomu může znamenat,že je problém u něj v netu,nebo v pc a nikdo z nás nemá páky na to zjistit pravdu...bohužel.
A tudíž,kdyby nařizovalo přechod tak by to zase nesedělo druhé straně a pak si vyberte :-D
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | LEXX |
za B, protože nevím jak to bylo a založit relay server ať všichni můžou koukat na tento zapas :-D
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Dejff |
Titulek | Re: Re: ????? |
https://leteckaposta.cz/980672717
To by mělo stačit. Není problém poskytnout i komplet iplog, historii domluvy cw atd atd...
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Dejff |
Titulek | Re: Re: Re: ????? |
Omi na mail ti to snad doslo cele, když tak to prosím sosni tu v chatu.
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | wop |
Jednoznacna stredni cesta: B).
Server jde nejmenovanym pluginem zpomalit/zalagovat, a je-li duvod jedne strany neprejit na nezavisly server, je tu jiste podezreni.
Jelikoz se jedna o velkej match, o postup pro zlatou medaily, bylo by fer, aby hlas bozi zasahl a provedl jista opatreni pro kvalitni prubeh ctvrtfinale CMC3.
Kontumace je rozhodoGanjopadne nefer, kdyz se jedna o problem se serverem.
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Dejff |
Titulek | Re: Re: ????? |
Opi se serverem to nemá co dělat, vše viz info, než napíšeš :)
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Flash |
Titulek | Re: Re: Re: ????? |
Já už se tomu jen směju...to jsou důkazy ? Nejvíc se mi líbí tvůj seznam IP adres :D
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Dejff |
Titulek | Re: Re: Re: Re: ????? |
Muj IP seznam ma cca 1000IP, toto jen jen vytažek, jak jste nám nasraně a trapně nabouraly tajnej, v čele se Shockem :) Zase opakuji radči mlč, ať nejsi jako cl za paka. Na skype jsi rozumnej, tak se nepředváděj a neobhajuj co jsi si nepohlídal. Radči to vysvětli svým ovečkám.
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Flash |
Titulek | Re: Re: Re: Re: Re: ????? |
Jen se chci zeptat. Existuje v cmc nějaký pravidlo, že si hráč v nastavení trackmanie nemůže nastavit svou ip na samý jedničky ? Neexistuje... Myslím, že tady každý ví, že nemáme žádný důvod fejkovat. Máme dost kvalitní hráče na to, abysme si to cw vyhráli samy bez fejku. btw ty jedničky tam máme už od začátku cmc a nijak se s tím netajim. A k tomu tvému ip seznamu...to ho každý měsíc aktualizuješ? Nebo očekáváš, že bude mít hráč např. 2 roky stejnou ip adresu ?
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Jelcin |
Titulek | Re: Re: Re: Re: Re: ????? |
Víš co je vtipný Dejffe ?? že tu píšou možnost B... a ty se tu snažíš prostě pořád o to aby se to nejelo.. Příjde ti to normální ,?? Férový?? Snad i vaši hráči trénovali aby jeli a ne aby to skončilo takto ? Myslím si, že pár hráčů se o tobě vyjádřilo dost jasně... A nebyli z našich řad, byli ti blíž než si myslíš....Máš strach nebo jak to doopravdy je ?! Pokud se zajistí server kde si zkontroluješ ipečka o co ti teda pořád jde?? Už vidím Vás jak jedete s lagama u Nás na serveru... ne tam by jsi ty nešel nikdy.. A nehodlám od tebe trpět to že si myslíš že chceme fejkovat! Sám vidíš ty dedi a je ti jasný, že to bude hodně vyrovnaný a proto se to snažíž uhrát na kontum ?? To tě asi dostatečně uspokojí a řekneš si Jo jsem dobří... Já sice nejsem už dlouho Cl.... Ale Laskavě nech ten zápas férově odjet.. At to dopadne jakkoli... A pokud se divíš vulgarizmu z naší strany... Popřemejšlej si nad tím co by jsi dělal ty.. pro svoje hráče.. Nehodlám prohrát jen kvůli lagům..
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Dejff |
Titulek | Re: Re: Re: Re: Re: Re: ????? |
Nebudu a nechci tu diskutovat o jasné věci. Vše viz důkazy.