FORUM

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?????

Důvod, proč Dejff nechce odjet cw pozdějc, byl už napsanej. Antis by byli oslabeni o většinu hráčů ze sestavy. Nejdřív si všechno přečti, chce to trochu úsilí, než se tady začneš ohánět silnejma kecama. Kdyby ste se chovali férově při řádnym termínu odjetí cw, tak ste sem pak nemuseli brečet o neférovosti toho, že antis nechtěj jet dodatečnej závod. Udělali jste hloupou chybu a výsledek je jednoznačnej - musíte si za ní zaplatit.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?????

náhradní server jsme chtěli hned po příchodu na antis server...náhradní jsme do pár minut sehnalu..myslím že od bug§ stačilo aby antis přišli tam a mohlo se jet.....ostatní kecy si nech

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?????

jako jakou chybu ?? :) že jsme chtěli jet na serveru kde jeden z našich nejlepších hráčů nebude mít lagy ??? to je ta chyba ???? nebyli by jsme náhodou taky oslabení ??? Nemusí se snad jet v pondělí když někdo od nich nemůže!! nebo se pojede teda 4v4 ale snad se to může férově odjed.. nevím komu všem D líže prdele že mu tolik zobete z ruky, ale nedokážu pochopit proč někteří od Antis normálně dokázali jít na neutrál server a dokonce to chtěli odjet sami , protože ........ tu je vidět jak to asi uvnitř funguje...

Datum
Vložil
Titulek

cw

dejffe...nepochopím tě.......v čem byl problem v tom to odjet na neutralnim serveru? ještě k tomu s uplnym přistupem k datům serveru.......je tohle normální férové chování??? kluci kteří přišli, díky, vy JSTE féroví

Datum
Vložil
Titulek

Re: cw

nech ho byt, on je uplne dementni :DD

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: cw

trochu slusne kamo =J

Datum
Vložil
Titulek

wtf

u nas to bylo fiasko ze strany Antis.. snad u Omena vyhraje selsky rozum nad blbe napsanymi pravidly :)

Datum
Vložil
Titulek

Re: wtf

Nechápu :D piš piš, chcem podrobnosti! :D

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: wtf

Po prichodu na Antis servr to par hracum lagovalo, tak jsme chteli jet na neutralnim servru s tim, ze Dejff bude mit pristup na servermanii. Jejich par hracu prislo na neutralni servr a chteli to odjet(Mailo, Cyklista a Vlk), jenze zbytek tymu v cele s zatrvzlym Dejfem nechtel nikam jit.. a jelikoz v sikovne napsanych pravidlech stoji to, ze souper nemusi pristoupit na neutralni servr, tak jsme prohrali kontumem, pac jsme nemohli jet skrz ty lagy

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: wtf

pokud duté mozky rozhodnout o naší prohře tak pro mě a mysím si, že ne jen pro mě český cupy končí... Fakt jste mě s tímhle dostali Antis... Trénujete jak blbý.. mohlo to bejt nej cw kola a uděláte tohle... Ne všichni.. Ti rozumní šli na neutrál.. ale Zbytek... My máme super partu a kdo má víc?? Pokud Nás to nenecháte ani férově odjet tak co.. Máme za chvíli další sraz a zase se budeme bavit a vy si tu řešte ty vaše sračky.... Vím že clka si už rychle volali a asi si i navzájem podrželi své nedlohé pyje..Ale pořád doufám že nějáký rozum se v nich probere.. a Tohle se vyřeší jak má..

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: wtf

Jéééjda tak to je něco teda.. Tož Dejff dokáže bejt hezky zaseklej co se týče "pravidel" :) Ale na mě to není abych to soudil, to je na výkladu pravidel a organizátorech cupu .. Doufám že si nakonec cw zajedete. Ale nej cw kola už se jelo Jelci :D BZZZ

Datum
Vložil
Titulek

Re: wtf

tak snad když máme všichni natrénováno nolife..... tak je celkem blbost aby jsme to nejeli ne?! kvůli tomu že se nedokážeme domluvit na serveru... tak se domluví náhradní termín, neutrální server a at se ukáže!!

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: wtf

Chci reagovat na ubohou výmluvu toho, že Vlkovi údajně to dlouhodobě laguje... Napsal sám na antis server, že mu to laguje... Bohužel pro tým eEriness, nejsou screeny, ale existuje vytáhnutí textů co se psalo na serverech.. Tím to chci, aby omen se zachoval jako dobrý admin. A vyžádal si dejffa o ty texty co kdo psal. Tím chci upozornit, že pravidlo, které měl záměr Dejff využít, je anulováno. Tudíž, tým eEriness by mělo vyhrát kontumačně. Pokud u eEriness tedy fejkoval někdo, jak dejff upozornil s proxi, tak navrhuji opakování zápasu.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: wtf

Vše viz výše a podvody na proxynách eErines jezdců. Nejte tak hloupí snad

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: wtf

Nevim dejffe, risknout si k tobě fejkování je totální blbost, když si to šéfuješ všema možnejma prográmkama. A vím, že od eEriness nešel nikdo za nikoho. Leda, že bych já si vzal třeba hořeního acc, ale to by bylo poznat hned při rozjezdu:D prostě blbost.

Takže budu si stát za tím. že pravidlo : -Pokud si jedinci jednoho týmu stěžují na lagy,není to důvod k odkladu cw.Pokud ovšem souhlasí soupeř je možný přechod na jiný server dle dohody soupeřů.

je anulováno, nevyjímaje, že si dal screen, že vlk napsal, že mu to laguje, když na serveru je hodně lidí. Prostě mu to lagovalo. Hořenímu od nás taky.

A to znamená, že tým Antis se nedostavil k zápasu na "NEUTRÁLNÍM SERVERU, KDE BYS MĚL VŠECHNI ÚDAJE O KOMKOLIV ABY SIS HO MOHL ZKONTROLOVAT"
nebo to můžeme použít v jiném pravidle : V případě špatně nastaveného serveru je tým povinen toto napravit nejpozději do 10 minut od naplánovaného začátku cw pokud byl vyzván soupeřem před jeho začátkem nebo přejít na druhý server.Na reklamace během cw již nebude brán zřetel a je povinný si každý nastavení zkontrolovat před cw.Pokud soupeř nereaguje následuje kontumace!

(špatně nastavení serveru můžu brát, že nezvládl pojetí tolika lidí, tudíž nebyl server schopný tento nažhavený zápas umožnit)

A můžeš si nadávat sám za to, že nebyl relay, aby se lidé koukali s komentem!

Pokud omenovi prokážeš fejkování. Budu žádat o opakování.
Pokud nedokážeš. Kontumace je jasná v náš prospěch...

Když už tedy se hraje na pravidla, tak se hraje na pravidla.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: wtf

Vše pláč. Vlk má lagy 3 roky všude. Nikdo jiný lagy neměl celý týden ani od vás. Udaje o vašich proxy fejcích IP?.Co jste tajily? Server byl nastaven supr, přesně jak má, tkj podle pravidel. Takže zase nic. Na porvody s IP od vás jsme nereagovaly, to je pravda. Relay vše viz příspěvky. Pravidla jsou svaté, tak běžte podvádět jinam. Naši hráči neporušily pravidla, ser si na hlavu do vlastních řad a vubec, vše je jasné snad každému. Zbohem

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: Re: wtf

Někdy ani 10 hloupých hlav nenahradí jednu, co se snaží o poctivé a pohodové cw.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: Re: wtf

každej kope za svůj tým, takže výmluva Vlk má lagy 3 roky všude, mě nějak nebere. To už mi příjde jako, že člověk je v ohrožení, tak hledá východisko.... napsal to, že mu to laguje? napsal.... Že server nebyl připraven na nápor lidí? Nebyl. Tak máš pravdu, nemá cenu o ničem diskutovat. Pravidla mluví v náš prospěch... a moc dobře to víš;) Jo jiné by bylo, kdyby nikdo z vás nenapsal, že mu to laguje.... prostě bohužel...

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: wtf

Energy, nebo jak se vubec jmenuješ, do našeho Vlka se neser, víš o všem jen to co ti nakukají vaše kobylky na skype, takže radči se tu nestrapnuj a miř si do vašeho " vedení " Nebaví me datlovat s každým členem zvláśť, ktereho na provázkách vodíte. Nezajímá mě tvuj vyklad pravidel. Jsou jen jedny pravidla. Vaše proxyny, podvody na nich atd to vám sedí. Zbytek co píšete je hluk, který ruší slušné týmy.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: wtf

Do Vlka se nenavážim...Jen jsem se chytl toho, že sis sám podělal kontumační výhru ve váš prospěch.... i když jsem na tom cw nebyl. Tak screeny, které si ty zveřejnil, mě jasně upozornili k tomu. že to pravidlo, na které to chcete uhrát, není možné. Tam je jasně napsáno STÍŽNOST JEDINCŮ JEDNOHO TÝMU.... zdůraznim "JEDNOHO", jenže Vlk napsal : Kdo nepojede a nemá tu co na práci, ať prosím odejde, mám lagy, když je moc lidí na serveru....
Můj závěr je jasný. Stížnost i z druhého týmu = anulování...

Pro příště Dej

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: wtf

O5 nesmysli. Viz pravidla a důkazy.

Datum
Vložil
Titulek

tak jak?

Tak jak dopadlo čtvrtfinálko? :o

Datum
Vložil
Titulek

info

-Dnes byly na základě oné výjimky pro týmy bojující o 9-19.místo zaktualizovány soupisky a oné druhé šance využilo z oněch týmů co tu možnost měli rovných sedm.
Loginy jsem nekontroloval a je věcí a zodpovědností každého cl aby hráč na soupisce splńoval pravidla pro dopsání na soupisku,která se shodují i v tomto případě s pravidly uvedenými pro dopisování před 4.kolem ,což jsem zde a především i v zamčeném foru pro cl uváděl.

-Dále připomínám,že zítra tu večer nebudu a proto vše zaktualizuji až v pondělí dopoledne a věřím,že své příští soupeře si dokážete ze systému (top 8 týmů jede dle uvedeného systému v příslušné sekci) určit už zítra večer.
Ale raději napíšu a přiložím i boje od 9.místa,která tam asi nevyčte nikdo:-D

narazí na sebe navzájem poražení a výherci z těchto zápasů:

Antis - eE vs. CZM° - L7s
(rozuměj tomu tak,že pokud např.vyhraje eE a L7s tak pojedou spolu semifinále a poražení Antis s CZM° proti sobě zase cw o 5-8.místo)

miracle - BS vs. OFF -BUG

ANE - SA vs. Speedo - Friends
STK - CZ vs. wR - eVo

skupina o 17-19.místo je v rozpisu rozepsaná (další 8.kolo má volno tým CSR)

Datum
Vložil
Titulek

Re: info

Reakce na téma níže piště pls dolů k onomu tématu a nezahajujte zase nová témata nějakými romány nad tímto výše uvedeným sdělením,které se týká tohoto turnaje,poněvadž kvůli věcem,které nesouvisejí s tímto turnajem mnohdy některým cl unikají v tom bordelu informace,které jsou zde psány.
JInak budou tyto příspěvky mazány =předem děkuji.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: info

D

Datum
Vložil
Titulek

Téma na téma nová tm2 a počet clanů v Česku a na Slovensku

Aby tu nebyla nuda tak sem si připravil článek na téma, které se tu v poslední době objevovalo a to téma se nazývá, jde tmuf, tmnf do kytek? Dnes 14.10.2011 v 18:00 připojeno v Česku 110 lidí a na Slovensku 23 lidí. Schválně sem to tak zapnul a šel si spočítat lidi, protože mi nepřijde, že by jezdilo méně lidí než dříve, mně to naopak přijde, že jezdí více lidí. Nemyslím, že by tm šla do kytek. Ještě před 14 dny sem si to taky myslel, že to nevypadá růžově s tm, ale uvědomil sem si, že je to spíše kvůli těm lidem co o tom veřejně negativně píší a i já mněl podobný názor, ale nevidím změnu žádnou. Spíš to vidím tak, že ty lidi tím, že je tu už nová verze Škodovky, začali být flustrovaný, že stále jezdí tou starou a že většina si pořídí tu novou za chvilku a že tu nikdo nezbude a nemá to tu budoucnost, ovšem v nové škodovce chybí stadium, takže vše zůstává při starém a tm2 se dá říct je nová hra prostě, jako kterákoli jiná a TMUF či TMNF zůstává stále stejná. Takhle to vidím momentálně, jak se bude tm2 vyvíjet já osobně nevím a pokud tam časem dají další zajímavé prostředí jako upgrade dosavadní tm, tak se akorát přesuneme tam ), ovšem dokud tu bude stadium a tam ne, tak se fakt nic nemění. Někdo bude třeba méně aktivní a hlavně ze začátku bude trávit dost času na nové tm2, ale myslím, že TMUF vždy občas zahraje, rozloží se to prostě na dvě hry. Takto by mohla poklesnout aktivita lidí v TMUF, ale na druhou stranu z lidí, kteří si pořídili novou tm2, kteří nikdy nehráli tmuf, přijdou zas nový lidi sem do prostředí tmnf, tmuf dost možná. Zatím se to nijak neprojevilo co se týče počtu lidí na serverech, pamatuji si ještě, když sem před 4 roky začínal, že na serverech bylo možné nalézt zhruba stejné množství lidí jako dnes, spíš mám pocit že jezdílo méně lidí. Na to téma co psal omík že hráči by neměli být v tolika klanech bych rád napsal to, že sem velice rád za to, že tu máme aspoň takový počet týmů jaký máme a rozhodně nesouhlasím, že by se měli ty hráči rozložit mezi menší množství clanů. Možná je naopak v některých clanech zbytečně moc hráčů a v druhých málo, ale to je přirozený vývoj a ty klany se budují a časem vybudují třeba silný tým i s odpovídajícím počtem aktivních hráčů. Je tu nuda a já sem filozof a rád si hraji s myšlenkama a podílím se o ně a tak jsem napsal tento článek a doufám, že pobavím a i přivedu lidi k zamyšlení na některýma věcmi ) a podnítím třeba další zajímavé názory, které se zde objeví a bude spousta srandy )). Pravopis prosím nekomentujte a ve zlepšení nedoufejte v blízké době z mé strany, ale už mám objednaný pravopis )).

Datum
Vložil
Titulek

Re: Téma na téma nová tm2 a počet clanů v Česku a na Slovensku

stejně tmuf má hodně lidí jen kvůli tomu,aby se snáz připojili na server nebo aby měli coopery a kvůli takovýmhle maličkostem,protože upřímně ty prostředí v tmuf sou užitečný max. na nejkritičtější okamžiky nudy...canyon se mi zdá spojení stadiumu (tzn.slide,fyzika aj.) a ostatních prostředí (vzhled) protože v těch tmuf prostředích se snad nikde nesliduje kromě islandu a coastu..ale tam mi to příde trošku divné :D

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Téma na téma nová tm2 a počet clanů v Česku a na Slovensku

Nevím proč všichni odsuzujete TMUF. Vždyť je to plnohodnotná hra.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Téma na téma nová tm2 a počet clanů v Česku a na Slovensku

je to na mě dost dlouhý..ale co jsem si zapamatoval s tim povětšinou souhlasím...hlavně tu ale nevytahujte nějaké grafy apod. xD

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Téma na téma nová tm2 a počet clanů v Česku a na Slovensku

Musel sem to dost zkracovat ale, chtěl sem ještě probrat to že tm2 je placená a nebude v ní nikdy tolik hráčů jako je zde dost možná a sice tu sou ty free servery, ale pořád mají možnost lidi hrát i na jiných serverech než sou ty free, díky odkazům za názvem serveru, mohou si ten server dát do oblíbených a připojit se na jakýkoli server chtějí s troškou úsilí jenom, takže úplně takový zásah to není zas, protože tm 2 např. nemá ani ty free servery a je prostě placená.

<< 34 | 35 | 36 | 37 | 38 >>

Vyhledávání

omen © 2009 Všechna práva vyhrazena