FORUM
Datum | 16.10.2011 |
---|---|
Vložil | oO |
Titulek | Re: Re: Re: Téma na téma nová tm2 a počet clanů v Česku a na Slovensku |
nestraš,kdo by to četl ještě delší
———
Datum | 14.10.2011 |
---|---|
Vložil | L7's Paran |
Titulek | Re: Téma na téma nová tm2 a počet clanů v Česku a na Slovensku |
Nevim kde chodíte na tak malé počty :D. Je 21:45
CZE - 435 hráčů
SVK - 110 hráčů
Svět - 8800 hráčů
Až budu nejlepší hráč z celé TM bude málo hráčů :D.
———
Datum | 15.10.2011 |
---|---|
Vložil | nejedeto |
Titulek | Re: Re: Téma na téma nová tm2 a počet clanů v Česku a na Slovensku |
Parane: to je jasny ze budes mit jiny cislo kdyz tvoje mereni je v jinej cas :D
———
Datum | 15.10.2011 |
---|---|
Vložil | Lufty |
Nemůžu si pomoct, ale mě se prostě zdá že lidí jezdí míň... Né málo, ale méně než v letech předchozích. Ale stejně podle mě takovou pecku TMNF neobdrželo ani tak kvůli TM2, ale podle mě hlavně kvůli FreeZone serverům. (Rozuměj: TM už není plnohodnotná FREE hra).
———
Datum | 15.10.2011 |
---|---|
Vložil | Dragon |
lufty to podle mě vystihl :)
———
Datum | 15.10.2011 |
---|---|
Vložil | Koudy |
Titulek | Re: Re: Re: Téma na téma nová tm2 a počet clanů v Česku a na Slovensku |
JJ Lufty je chytrej kluk :D:D
———
Datum | 15.10.2011 |
---|---|
Vložil | Jurato |
Titulek | Re: Re: Re: Re: Téma na téma nová tm2 a počet clanů v Česku a na Slovensku |
něco z něj bude :D
———
Datum | 15.10.2011 |
---|---|
Vložil | oO |
Titulek | Re: Re: Re: Re: Re: Téma na téma nová tm2 a počet clanů v Česku a na Slovensku |
vůl co je všem pro smích už z něj je :D
———
Datum | 15.10.2011 |
---|---|
Vložil | wop |
To uz davno ne, kamarad si chtel vcera zalozit ucet, ale bez klice to neslo.
———
Datum | 15.10.2011 |
---|---|
Vložil | BUG LoboDrtikol |
Souhlas se vším Karle;) Náladu si vytváříme sami, omen a spol jsou hlasitá menšina...
———
Datum | 15.10.2011 |
---|---|
Vložil | omen |
K onomu románu se vůbec nebudu vyjadřovat lobo,poněvadž je alespoń pro mne zavádějcí a ze mne dělá stejně jako ty někoho kdo snad chce zničit forever což je opravdu k pobavení.Já v situaci kdy jsem se snažil ospravedlnit a prosadit požadavek týmů bojujících o nižší umístění v cupu aby mohly dopsat vzhledem k malému počtu aktivních hráčů další hráče nazval věci tak ja k jsou a to,že si tady dokonce někdo snad i nalhává,že hráči v TM ještě přibívají je k pobavení i přesto,že bych si to hodně přál já.
Ale je to jen dobře a alespoń už vím,že mě hra po připojení k hlavnímu serveru Nádea hlásí špatné počty online hráčů a to je ta nejpozitivnější zpráva dnešního dne i pro mne a už se těším jak zase začnem do týmu hrnout nové talenty :-D
PS.tady nikdo nevytváří nějakou náladu,ale mám jen pocit,že někteří se tu bojí pravdy jak čert kříže a děláte z ptákoviny zase cirkus .-)
———
Datum | 15.10.2011 |
---|---|
Vložil | BUG LoboDrtikol |
No mně spíše přijde cirkus to, jak si neodpustíš téměř u každého tvého příspěvku, ať se jedná cupu nebo ne, vhodit nějakou více či méně humornou vsuvku na téma jak to tu jde do kopru;) Pokud chceš s CZM přejít pod tm2 tak ok ale nábor dalších nespokojených hráčů jde dělat i jinak než v nich tu nespokojenost vyvolávat. Nám je tu dobře a je nás většina:) ta mlčící. Něco jako s kritikou map jak psal Kappa - těm co se líbí tak mlčí, ti co sou z nich opruzelí tak mektaj. A tak vzniká ten dojem. Román si přečti vícekrát, je napsanej dobře a pravdivě. BZZZ
———
Datum | 15.10.2011 |
---|---|
Vložil | omen |
Titulek | Re: Re: Re: Re: Téma na téma nová tm2 a počet clanů v Česku a na Slovensku |
Z mého pohledu ne a co se týče mého týmu tak pod TM 2 nikdo přecházet nehodlá,poněvadž mravence musíme ničit až do samého skonu tm forever a odrážet tyto spam bakterie je také potřeba :P
Je snad jasné i tomu největšímu ....,že dokud tu nebude stadion i v tm 2,tak většině z té HRSTKY stadiońáků CO TU JEŠTĚ JE bude sloužit pro uspokojení herních choutek pořád jen forever.
PS.sice si lobo naznačil na icq,že máš z toho prdel,což já z toho cirkusu tady také,ale bohužel za chvíli jedu zase pryč a nemohu se dále účastnit.Ovšem už se těším až sem zítra zase kouknu a přečtu si reakce na ony provokace co tu píšu a je je smutné,že vážně to tu bere zase jenom K :P
Tak doufám,že něco peprného také přihodíš.
———
Datum | 16.10.2011 |
---|---|
Vložil | Karl |
Titulek | Re: Re: Re: Re: Re: Téma na téma nová tm2 a počet clanů v Česku a na Slovensku |
prej vážně co na to říct no )), člověk tu vyjádří názor, chce pokecat na to téma, které si rozvedl ty mimochodem a hned to podnítí takto omena, neuvěřitelné opravdu, jakoby nikdo nesměl mít jiný názor než ten jeho prostě, nikdo nic nepsal tak sem šupnul téma, tebou označované jako sračky což mně dost uráží, ty tu píšeš názory jako na běžícím pásu a já tu napíšu téma nikterak špatné z toho pohledu že bych se tu choval nějak zle, nikoho neurážim nic, prostě napíšu téma, myslim že na tom není nic špatného a toto co tu předvádíš si mně opětovně zklamal totálně už, chováš se k těmto lidem hůře, než k těm co tu předvádějí opravdu blbosti, je mi to líto no (, seš tvrdej diktátor asi, každý snad má právo na názor a tvoje reakce na můj článek je reakce toho největšího sobce a diktátora
———
Datum | 16.10.2011 |
---|---|
Vložil | omen |
Titulek | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Téma na téma nová tm2 a počet clanů v Česku a na Slovensku |
Koukám,že ti šašci co tu jsou psáni byli opravdu trefní .Ty karle žiješ opravdu v úplně jiné dimenzi vesmíru,jinak si to už nedokážu ani vysvětlit.
———
Datum | 15.10.2011 |
---|---|
Vložil | Canyon |
šašci
———
Datum | 14.10.2011 |
---|---|
Vložil | omen |
Titulek | Tipér 7.kola |
V sekci Tipér zahájeno 7.kolo.
———
Datum | 12.10.2011 |
---|---|
Vložil | omen |
Titulek | info |
-Jak snad již někteří pochopili z hlavní strany nebo ze zamčeného fora tak vzhledem k velkému přání většiny týmů bojujících o umístění (9-19 místo),je mimořádně kvůli velkým problémům některých týmů s počty aktivních hráčů povoleno mimořádné dopsaní max dvou hráčů na soupisku těchto týmů a to v rámci pravidel,která platila i pro dopisování před 4.kolem a tudíž jen hráčů co v cupu za nikoho nenastoupili a nebyly na soupisce týmů co již v cupu skončily.
V případě nesrovnalostí či protestů bude ověřeno zda hráč byl členem týmu již před koncem 6.kola a tudíž nepředpokládám,že se toho někdo pokusí zneužít.
Ti co ještě nezaslali tak zasílejte na email a to nejpozději během pátku.
-Pro ty co mají problémy s nastavením serveru či pochopením jak ho vzhledem k přechodu na team mód nastavit je v sekci FAQ nastavení jak přes servermánii tak i tmweb v podobě screenů.
Jede se dle dávno ohlášeného sytému do 7bodů na každé mapě 5vs.5 (rozhodující pro výsledek je počet vyhraných map).
Pokud se týmy dohodnou tak je možno jet i v jiném počtu než 5 vs.5,ale přednost má pravidly stanovených 5 vs.5.
PS.ono spamování jistého chudáka z gay týmu za ,který se asi stydí,že zde neodhalil veřejně ani svou identitu jsem samozřejmě smazal a připomínám,že spamování z pc ze školy,práce či přes proxy za které se jistí chudáci schovávají v mylném domění,že jsou neviditelní je opravdu výsadou určitého okruhu hráčů,které většina z nás moc dobře zná a to i vzhledem jejich velké aktivitě pod jejich pravými tm nicky (dost často především i v diskuzích na tm portálu).Ale pokud bude zájem tak těmto chudáčkům,kteří jsou některými obdivování alespoń ve virtuálním životě,poněvadž v reál jsou to opravdu duševní chudáci a nenacházají tam uplatnění téměř nikde zřídím speciální místnost v podobě zvláštního fora,kde si budou moci ulevovat jak budou chtít.Upozorńuji ovšem,že polstrování stěn,stropů a podlahy tam nehrozí :-D
———
Datum | 12.10.2011 |
---|---|
Vložil | koudy |
Titulek | Re: info |
Šťastný CL ten jestli ulovil hráče ktrerý nikde nehrál a za něco stojí,myslel jsem že se pravidla o nastoupení hráče trochu upraví ale jak vydím ne,ctím tedy stávající a vyhlašuji na Friends bankrot s tím že to snad odjedeme ale kolik to už není tak jistý .....
———
Datum | 12.10.2011 |
---|---|
Vložil | omen |
Titulek | Re: Re: info |
Njn koudy je to blbé,ale naplńují se naše řeči,že forever na tom není zrovna dobře :-D Mnoho týmů má problém na zápasy na roundy vůbec sehnat i těch 5 lidí a proto ta výjimka.Už snížení na 5 oproti předešlým ročníkům je ústupek a možnost dopsat další dva hráče další a dál už fakt ustupovat nemohu,protože né všem týmům se tohle mimořádné dopisování líbí.
Ukazuje se,že aktivní hráči tm jsou úplně zbytečně rozškatulkováni ve zbytečně velkém množství týmů,kterých je na naši v současné době velice chudou tm komunitu dle mne moc.
PS.ovšem neodpustím si rejpnutí,že ty nejseš zrovna ten,který by měl mít obavy,poněvadž když jsem projížděl vaše cw tak minimum bylo myslím 6 hráčů na zápas což pro vás znamená na roundy ještě jeden navíc :-)
———
Datum | 12.10.2011 |
---|---|
Vložil | koudy |
Titulek | Re: Re: Re: info |
Nerejpej jo ??:D:D:D Koudy není hráč to je prostě debil co neumí jezdit toho bych na trať normálně nepustil ovšem jako screenka v mini s chlupatýma křivýma pahejlama je zase excelentní
Ne teď vážně ano 5 lidí na ježdění máme ale teď se naplňuje pravidlo že pokaždé nemohou .....
———
Datum | 12.10.2011 |
---|---|
Vložil | omen |
Titulek | Re: Re: Re: Re: info |
Hele raději už potvrď příjem 10 000 cp za třetí místo v divizi 2,ke kterému vám i opožděně gratuluji .)
———
Datum | 12.10.2011 |
---|---|
Vložil | koudy |
Titulek | Re: Re: Re: Re: Re: info |
Potvrzuji ptvrzene
———
Datum | 12.10.2011 |
---|---|
Vložil | Karl |
Titulek | Re: Re: Re: info |
Myslim že tm tak špatně na tom není jak pořád píšeš a myslím, že nikomu nepomůžeš, když to budeš stále psát, myslim že zatim to šlape pořád v pohodě a pokud nebude v TM2 stadion tak to tu bude pořád na pohodu. Jediné co mně štve sou ty free servery jak zavedli, protože nových hráčů takle moc přibejvat nebude. Když by se každý tým zasloužil o to, že by si zavedl free servery a platil ten poplatek v coopers za možnost udělat si free server, tak by nový hráči mohli poměrně slušně přibejvat ještě, ale nevim zda jde na free serverech zavést lokální a dedimania rekordy. Dá se to?
———
Datum | 12.10.2011 |
---|---|
Vložil | omen |
hele karle,že to řešíš-to je mluva mezi mnou a koudym,které rozumí jen starci :D
Mimochodem oni nepřibívají to máš pravdu = ale,oni dokonce ubejvají ti co opravdu jezdí což je hodně špatné a nezměním to ani já ani ty a to je holej fakt a tvou vizi,že by mohli přibejvat vidí asi každý jako velkou scifi,i když i já bych si přál aby tomu tak bylo. Bohužel vzhledem ke zpoplatnění TM 2 je jasné,že ty počty co byly dříve už nikdy v tm nehrozí a to si musí všichni uvědomit -já mám totiž pocit,že pořád máte někteří nasazené růžové brýle :D
PS.možná to vyznívá,jako bych snad bojoval proti forever což už jsem také slyšel,ale to je velký omyl -já jen nazývám věci pravým jménem a o to je smutnější,že i těch pár stovek aktivních hráčů naší tm scény se v podstatě mezi sebou jem mele a mele.... :P
———
Datum | 12.10.2011 |
---|---|
Vložil | G. |
že to pořád řešíte filozofové,omík má bohužel pravdu a vidím i kolem sebe to množství hráčů co skončili,nebo už zapnou hru jednou za čas a nováčci prostě nejsou
———
Datum | 12.10.2011 |
---|---|
Vložil | Karl |
Ale nechápu proč to píšete furt tak negativně, protože akorát přispíváte té situaci jaká je a ještě to tím co furt píšete zhoršujete, do kytek to rozhodně nejde pokud nebude v TM 2 stadion, to vy to spíš vidíte zas moc negativně mi příde. Myslím že tahle hra pofrčí ještě hodně dlouho. Počet bude menší, ale to ničemu neuškodí, tak nás nebude jako mravenců, ale bude nás jenom jak kobilek. Nový hráči přibejvají mnohem méně, ale pořád přibejvají, sám vím o několika lidech. Jak píše lufty, že generace odrostou a podobně, však se podívej kolik tu hraje 30 letých nebo 20 a vejš i 50 letí se tu najdou, těžko říct zda se dá vůbec odrůst této hře, protože tuto hru si vždy rád zapne každý, jde jen o to zda na to má čas. No a až pak ta většina tomu teda odroste, tak tu zůstane ještě stále dost lidí si myslim, kteří mezi sebou budou soutěžit dál. Neviděl bych to tak kriticky jak to tu čtu poslední dobou neustále, ale docela to na mně přenášíte taky musim říct. Bohužel sem si to přečetl.
———
Datum | 12.10.2011 |
---|---|
Vložil | Lufty |
Jj souhlas s Omíkem, podle mě to jde pomalu do kytek :D Až "naše" generace z TM vyroste (jestli někdy) asi to pomalu zanikne, a tmnf se bude jezdit jenom rekreačně, protože řekněme si to narovinu, kdo by si ted kupoval hru, která je xxx let stará...
O to víc si teď musíme užívat ty cupy, protože pak už jich asi moc nebude... respektivě nebude nikdo, kdo by je jezdil ;)
———
Datum | 12.10.2011 |
---|---|
Vložil | Karl |
Jaká gnerace? )) tady je taková škála generací že tu nemůžeš hovořit o nějaké generaci přece, někteří to hrají 8 let sem slyšel, já teprve 4, takže ještě mam minimálně 4 roky krásné zábavy a soupeření a pokec s lidmi z celé republiky i ze Slovenska. Jen v České republice mi to ukázalo 198 000 lidí, to je kurevskej počet a přičti k tomu Slovensko a zbytek světa a dostaneš = žádné kytky. Nj tak už nejsme nejmodernější hold omene a luftíku a ostatní, tak už je tu prostě TM2 no, vymazlenější nová kára je to a my stále jezdíme škodovkou )), ale v tm2 není stadion ), takže zůstávám zde.
———
Datum | 12.10.2011 |
---|---|
Vložil | Karl |
Titulek | Re: Re: Re: Re: Re: Re: info |
A pokud ho tam daj tak taky dobře )), prsotě nevim co blbnete a co furt řešíte a proč to takhle hrotíte.