FORUM
Datum | 12.10.2011 |
---|---|
Vložil | .(ˇ:ˇ). spartáááá |
Titulek | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: info |
mám pocit,že to hrotíš tady jenom ty a s tím počtem hráčů říkáš blbost,protože to je jen počet všech co si za ty roky založili účet a nerozlišuje to ty co ji jen zkusili,hrají jednou za rok,skončili nebo ji hrají v současné době
———
Datum | 13.10.2011 |
---|---|
Vložil | Karl |
Titulek | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: info |
No když myslíš )
———
Datum | 13.10.2011 |
---|---|
Vložil | Lufty |
Titulek | Re: Re: Re: Re: info |
Přesně tak, na ty čísla tam se vůbec nedívej... mi řekni, kolik je hráčů na všech českých serverech když se připojíš.. Když je jich tam 40-50 tak to je svátek, z toho 70% jezdí ty freezone servery jenom.
———
Datum | 13.10.2011 |
---|---|
Vložil | omen |
Titulek | Re: Re: Re: Re: Re: info |
Koukám,že zas veselo tady,ale jako tvrdej sigmák musím souhlasit mimořádně se sparťanem a jako poděkování luftymu za nedělní hlasování dokonce i s ním =svět se prostě v pi.. obrací .D
PS.to máš sparťane v tom nicku podobiznu řepky,nebo bílka ?? :)
———
Datum | 11.10.2011 |
---|---|
Vložil | omen |
Titulek | cena za 1.místo |
Cena 20 000 za 1.místo v divizi 2 týmu wR,kterému tímto gratuluji již odeslána a ohledně skinu také cl wR nasměrován na správnou cestu :-D
———
Datum | 11.10.2011 |
---|---|
Vložil | glumik |
Titulek | Re: cena za 1.místo |
jj dik omene za gratulaci a potvrzuji poslani 20000 cp.sem to ani necekal ze bychom mohli vyhrat 1 misto v divizi 2 a jeste jednou dik
———
Datum | 11.10.2011 |
---|---|
Vložil | Kopcem |
Titulek | Nolife |
taky mam dotaz :D je nejaka cena pro nejvetsiho nolifera? :D
———
Datum | 11.10.2011 |
---|---|
Vložil | omen |
Titulek | Re: Nolife |
:-D
Ono to většinou bejvá tak,že ti největší nolifeři pořád dokola dělají ze sebe ty co berou tm jen for-fun a jezdí jen svátečně a ve skutečnosti tráví celé dny tréninkem pod jinými účty ať už v solu,nebo i online inkognito,což znamená,že by bylo těžké identifikovat ty nej.
Takže ty seš asi mimo hru také :P
———
Datum | 11.10.2011 |
---|---|
Vložil | Kopcem |
Titulek | Re: Re: Nolife |
pokud spravne chapu tak mam vice uctu jo? :)
———
Datum | 11.10.2011 |
---|---|
Vložil | omen |
Titulek | Re: Re: Re: Nolife |
no ty vole -on to zas nepochopil :D
———
Datum | 11.10.2011 |
---|---|
Vložil | Kopcem |
Titulek | Re: Re: Re: Re: Nolife |
ajo :) no podle toho co clovek vidi na nekterych servrech by to nebylo az zas tak tezke :D
———
Datum | 12.10.2011 |
---|---|
Vložil | Lufty |
Titulek | Re: Re: Re: Re: Re: Nolife |
Největší "nolifer" = hodně skilu = dobré dedi = hodně bodů v cw = dobré umístění v "top hráč" = tvoje "cena největšího nolifera" :)) Ovšem nemusí to zákonitě platit, i horší jezdci můžou být pořádní nolifeři :)
———
Datum | 11.10.2011 |
---|---|
Vložil | <STK>KEDY |
Titulek | 9-16 |
hoj
možná se ptám blbě, ale není mi úplně jasný jak to bude probíhat dál v tý skupině 9-16 , ted se to pojede jako play off, nebo každej s každým (to by bylo moc dlouhý), nejak sem to nikde nenašel ???
dík za odpověd :-))
———
Datum | 11.10.2011 |
---|---|
Vložil | omen |
Titulek | Re: 9-16 |
Kedy systém těchto bojů musel doznat změn kvůli tomu,že během cupu odpadlo 6 týmů což by vedlo při dodržení plánovaného systému k jedinému = konci pro všechny týmy co nepostoupily do čtvrtfinále již po 7.kole a oněch 11 týmů co v cupu z této kategorie zůstavá a chtějí jet dál by si tedy již nikdo roundy nezajel.
Ona osmička o 9-16 místo pojede dál shodným systémem jako ona top osmička divize 1 a tudíž všichni odjedou ještě 3 zápasy.
Týmy co jedou o 17-19 místo odjedou již jenom 2 zápasy.
Jiné řešení jsem bohužel nevymyslel a omlouvám se,že jsem to tu podrobně nevysvětlil,ale až do včerejšího večera jsem čekal na vyjádření a potvrzení dalšího pokračování u některých týmů a proto i tak pozdní rozpis od 9 místa níže ze včerejšího večera.
———
Datum | 11.10.2011 |
---|---|
Vložil | <STK>KEDY |
Titulek | Re: Re: 9-16 |
rozumim ok dík :-))
———
Datum | 10.10.2011 |
---|---|
Vložil | BUG LoboDrtikol |
Titulek | ωild२evenge |
Oceňuji víkon teamu ωild२evenge - jezděj krásně klucí, jen tak dál!
———
Datum | 10.10.2011 |
---|---|
Titulek | Re: ωild२evenge |
*výkon, píšu jak debil fakt.. I na web CZM sem hodil hrubku jak víno :D
———
Datum | 11.10.2011 |
---|---|
Vložil | BUG Stalker |
Titulek | Re: Re: ωild२evenge |
Kam taky ty nenapíšeš hrubku, že jo :D
———
Datum | 11.10.2011 |
---|---|
Titulek | Re: Re: Re: ωild२evenge |
Když sem ti psal "chci tě píchat" tak jsem to měl gramaticky zcela v pořádku :D
———
Datum | 11.10.2011 |
---|---|
Vložil | Stalker |
Titulek | Re: Re: Re: Re: ωild२evenge |
To jsi taky měl. Jediný, v čem nikdy neuděláš hrubku je slovo "píchat". A to je to nejdůležitější slovo! :)
———
Datum | 10.10.2011 |
---|---|
Vložil | omen |
Titulek | další program |
Takže na základě zjištění účasti týmů byl nakonec dnes utvořen rozpis dalšího programu i na místech od 9 do 19 pozice.
Situaci poněkud zkomplikoval konec ers kvůli nízkému počtu aktivních hráčů,ale postupoval jsem následovně.
Nepostoupivší týmy z divize 1 byly nasazeny společně s vítězem dvize 2 do koše A a týmy z druhého až čtvrtého místa divize 2 a vítěz oné skupiny G do koše B.
Následně byly nalosovány dvojice,které najdete v sekci rozpis+výsledky.
Dále nám zůstala trojice týmů a to dva co zůstaly ve skupině G a poslední z finálové skupiny divize 2 a zde se utkají každý s každým a vzhledem k lichému počtu bude mít v této skupině bohužel každý jedno kolo volné.
připomínám,že jedeme na TEAM MÓD -5vs.5
Vzhledem k tomu,že jsou četné žádosti o dopsání hráčů tak očekávám vyjádření cl týmů k možnosti dopsat po max dvou hráčích v týmech co jedou o 9 až 19 místo =pokud dojde ke kladné rakci u většiny tak toto bude povoleno,ovšem hráč bude muset splńovat podmínky možného přestupu,které jsou uvedeny v pravidlech a bude ověřeno,jestli byl členem týmu již s koncem 6.kola =žádné nové honby za novými hráči kvůli tomuto nedoporučuji :-D
———
Datum | 10.10.2011 |
---|---|
Vložil | omen |
Titulek | Re: další program |
Zapoměl jsem dodat,že divize 1 play-off bylo rozděleno dle systému,který je stejný již třetím rokem.
V případě shody rozhodoval dle pravidel v tabulkách jako první výsledek...atd (info v sekci pravidla).
Kdo těžce nese,že skončil až např.čtvrtý tak se musí zamyslet nad tím,proč na to úvodních 6 kol kašlal a jedno kolo dokonce na cw ani nepřišel = komu to nesedí nechť nám tu nejezdí :-D
———
Datum | 10.10.2011 |
---|---|
Vložil | Kopcem |
Titulek | wtf? |
Omen ma strach, tak nam priradil Antis :D
———
Datum | 10.10.2011 |
---|---|
Vložil | STRANGER |
Titulek | Re: wtf? |
čekal jsem to tady :D
———
Datum | 10.10.2011 |
---|---|
Vložil | Swifty |
++
———
Datum | 10.10.2011 |
---|---|
Vložil | Rozbouřený Jelcinson |
++++++
———
Datum | 10.10.2011 |
---|---|
Vložil | KEANU |
whaaaaaaaat the fuuuuuuuuuuuuuuck, ronaldo the best !!!:P
———
Datum | 10.10.2011 |
---|---|
Vložil | Rozbouřený Jelcinson |
Naše pyje stejně povstanou a budou se ctí bojovat o nejlepší umístění ! Ve zlém i v dobrém ! v chudobě i v bohatství, Ee se nevzdá !!
———
Datum | 10.10.2011 |
---|---|
Vložil | dj wich |
Titulek | Re: Re: wtf? |
Jestli na to máte tak antis dáte a uvidíme se v semi , takže to nebrečte :D
———
Datum | 10.10.2011 |
---|---|
Vložil | KEANU |
Titulek | Re: Re: Re: wtf? |
kup mi méďu :((