FORUM

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: Re: doubles =cut

Jenom poznámku, existuje ještě jeden takovej svět mimo TM, možná bysto he měli zkusit...

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: doubles =cut

Myslím,že ten tvůj hek je plácnutím do prázdna a to,že žiješ i ty kupodivu když nestavíš reál život není přece důvodem nechat čekat přes 400 tm nadrženců na fix verzi,které se v podstatě vlastně stejně nedočkali v podstatě celý soutěžní týden :P

PS.a už ticho,kua :-D

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: doubles =cut

Np...

Datum
Vložil
Titulek

!!!!

Právě jsem smazal příspěvek kdy jistý člověk,který se tituloval jako "klanduchův ctitel" zde něco blábolil proti týmu Antis = mě to nezajímá a nehodlám tyto věci vůbec číst,pokud nejsou podloženy důkazy a už vůbec se nehodlám zabívat zde na foru anonymy (no těžko vlastně říct jestli to byl anonym ,nesl onen výše uvedený nick .D).
Pokud někdo něco má podloženého tak posílejte na email cupu-tady nehodlám připouštět další trapárny,poněvadž zcela určitě by se to zase v něco takového zvrhlo.

Datum
Vložil
Titulek

Re: !!!!

o čo presne išlo? nejak som to nezaregistroval :))

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: !!!!

nepodložená podezření ,které tu raději ani nebudu psát a nejspíše tu to bylo asi tak max 30 minut

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: !!!!

To beze mě fakt někteří nemohou v klidu žít? xD

Datum
Vložil
Titulek

Správně Omíku Anonymy Nebrat !!!!!!!!!! Hold Dejffe jsi už nedílná součást a Legenda české TM scény

Datum
Vložil
Titulek

dejf je v pohodě :) , ale to nic nemění na tom ,že si váš v neděli dáme , czm powaaaa

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: !!!!

Tak jedno je jisté,já si je dám jako předkrm před nedělní večeří a to ať to dopadne jak koliv,poněvadž já chodím po dobu cmc večeřat až po cw :-D

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: !!!!

Aby ti Omínku nezaskočila Kůstka v tvém krčku :D:D:D:

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: !!!!

Nic horšího než prohrát s Antis 0:60 se přece koudy stát nemůže a já myslím,že to není ani důvod za současné situace k tomu aby nám zaskakovaly kostičky - tohle mě už dávno přešlo .-)

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: !!!!

Nene Friends one man show (trotless)vs Antis dopadlo 1:59 jeden bod me nechali kluci z milosti a nebo uz nemohli se smichy udržet cože je to za vola ten Kunďák :D:D

Datum
Vložil
Titulek

tiper

Cvrk tentokrát už nevyhráš :P Jak si mohol dať MG vs. off. 1 ? :D

Datum
Vložil
Titulek

Re: tiper

:-)) myslíš že mam dát na off jo, když mi minule utekl jediný zápas a to ee jak s váma dostali? Cvrk nemusel být oslavovaný jako král tipérů, ale tu slávu bych shrábnul já )), bohužel v ee asi nikdo nejezdí, to sem fakt netušil.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: tiper

takový je život :P

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: tiper

král tiperu by som bol ja keby czm prehralo :D a v eE jazdi vela ludi ale na off proste nemaju :P...

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: tiper

:O

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: tiper

jak malí ....kdyby ti a oni tak já už jsem králem tipérů stokrát :P

Datum
Vložil
Titulek

Tipér kola

V sekci "Tipér kola" již další kolo.

Datum
Vložil
Titulek

Cutfix

Opravená mapa bude vydána v pátek, až se vrátim z kolejí domů. Pokud by někdo nahrál replaye se zkratkama, byl bych vděčnej...

Datum
Vložil
Titulek

Re: Cutfix

https://leteckaposta.cz/369701795 Takhle nějak se to jede.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Cutfix

https://leteckaposta.cz/588260469 cut č.2 o dost těžší.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Cutfix

Ale krásně se na to koukalo :)

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Cutfix

Díky, zejtra večer bude cutfix, aby bylo vše na cw v pořádku.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: Cutfix

Kde jsou cuty jste věděli už ve středu-posílal jsem sillovi screeny s podrobným znázorněním pomocí šipek a slovním popisem což dle mne musel pochopit snad každej-já už dokonce požádal včera mapadmina o admin verzi mapy,ale koukám,že všichni na mě se.. a času má každej dost :P

Datum
Vložil
Titulek

DEJFF

to je takovej dement ten dejff :DDD

Datum
Vložil
Titulek

Re: DEJFF

yy!! :))

Datum
Vložil
Titulek

Re: DEJFF

+1

Datum
Vložil
Titulek

cuty

Situace kolem cutů na doublesce bohužel stále ještě není vyřešena a já se za to všem omlouvám,ale sharky není nějak po ruce a sill čeká na něj.Zbytečně píšete na icq- až bude opravená verze tak ji sem dají do fora i když tu nebudu,takže strpení-mapa žádných zásadních změn určitě nedozná takže botit můžete zatím i cut verzi :P

<< 39 | 40 | 41 | 42 | 43 >>

Vyhledávání

omen © 2009 Všechna práva vyhrazena