FORUM
Datum | 30.09.2011 |
---|---|
Vložil | BUG LoboDrtikol |
Titulek | Re: Re: wX |
Neber to zas tak obecně depresivně jen z toho že nějací wx nemaj dostatek hráčů táhnout dva cupy najednou - to se dalo čekat;)
———
Datum | 30.09.2011 |
---|---|
Vložil | Sean |
Titulek | Re: Re: Re: wX |
3 cupy ;D niektori 4 ;)
= CMC 3, NC7, STC8, WSC :))
———
Datum | 30.09.2011 |
---|---|
Vložil | Dragon |
Titulek | Re: Re: Re: Re: wX |
tak to bylo jasné že 3 turnaje nemaj šanci zvládat :P škoda no
———
Datum | 30.09.2011 |
---|---|
Vložil | oO |
Titulek | Re: Re: Re: Re: Re: wX |
asi už zjistili,že tady prostě nemají nárok tak se budou soustředit už jenom na tunaje,kde nehrozí tolik porážek :-)
———
Datum | 29.09.2011 |
---|---|
Vložil | omen |
Titulek | tipér kola |
Jak jsem slíbil minulé kolo,tak tipovačka pokračuje dále a tentokrát již v samostané sekci,kterou najdete vpravo pod tlačítlem TIPÉR KOLA.
———
Datum | 29.09.2011 |
---|---|
Vložil | omen |
Titulek | Re: tipér kola |
Jo a kdyby někteří hledali zamčené forum tak to je přesunuté také na pravou stranu ----->
———
Datum | 27.09.2011 |
---|---|
Vložil | Kappa |
Titulek | mapy |
Nikdo už tu dlouho nic nepsal, tak jste to už rezignovali nebo už se vám mapy aspoň trochu líbí? To je fakt boží, všichni se vyjadřují jen když je něco fakt sere..
———
Datum | 27.09.2011 |
---|---|
Titulek | Re: mapy |
Mapky ok, díky;)
———
Datum | 28.09.2011 |
---|---|
Vložil | Dejff |
Já mapy jasně chválím, stejně jako minulé kolo. Jen se mi psát nechtělo, když jsem viděl tvou laxní reakci na pochvalu minule :)
———
Datum | 28.09.2011 |
---|---|
Vložil | LEXX |
Jaké mapy? Ach tak - jednu jsem jel cca 4x, good. Ještě ty 3 zbylé projedu a uvidím :-)
———
Datum | 28.09.2011 |
---|---|
Vložil | Dragon |
To je fakt boží, všichni se vyjadřují jen když je něco fakt sere..
přesně si to trefil, na mapy nemužu vubec nic říct, nadstandart na CZ/SK poměry, gj :)
———
Datum | 28.09.2011 |
---|---|
Vložil | OFF.RoY |
Titulek | Re: Re: mapy |
podle me se nevyjadruji proto, že ktomu snad ani nejde uz co rict....
———
Datum | 28.09.2011 |
---|---|
Vložil | Karlton |
Taky se už nevyjadřuju, protožě mapy strašný, myslím si že 3/4 lidí to ani nebaví, díky tomu. Mapy jsou těžké a i docela dlouhé, teďko už kratší teda , ale s hezkým ježděním, klidnějším to nemá nic společného, na cmc se mi nikdy mapy nelíbili pod tvým adminováním a je to pro mně nejslabší část turnaje, který je jinak velice dobře udělanej od omena. Je to tvůj styl prostě, mapy dávat těžké, delší, nic moc pěkné, dost bugovací, přetechované a i uskákaný já to beru tvůj vkus ctím, ale ptáš se tu na názor tak zde ho máš. A taky se mi nelíbí, že i když ti někdo jen klidnou formou, s očekáváním, že bys třeba mohl něco z toho článku vzít v úvahu, napíše něco na mapy, tak to neunášíš, stalo se mi to vždycky se dá říct, neřeknu nějaká nehorázně vulgární a úplně mimo mísu kritika. Takže teďko to tu máš trošku v ostřejším podání, protože už mně nebaví s lidmi jako jste vy jednat v rukavičkách, když si nezasloužíte nic jiného, tak budu mít Boxerky :-). Ještě dodám že z těch 3 ročníků, bylo pěkných opravdu málo map a to ty ve finále až. Z mého pohledu by bylo určitě lepší, když ti posílají takovéhle odpadní tratě, aby se raději vybírali skvělé mapy z tmx, kterých je tam obrovská spousta. Sice ne úplně nové, postavené na turnaj, třeba jí sem tam někdo bude znát, ale co je důležité je, že si člověk pěkně s chutí zajezdí a o to tu jde především, většině lidí si myslím. A skvělých map s prázdnou dědinou nebo jen 4 lidi v ní, je tam taky dost.
———
Datum | 28.09.2011 |
---|---|
Vložil | Karlton |
Nejspíš si to vyžádá rozhořčené reakce, ale je mi to úplně jedno :-)), protože člověk, který sice teď v tvrdším podání, neumí vzít kritiku či názor člověka a bude ho za to urážet, takových je tu jistě dost ) (. Já je takhle nepíšu jinak, ale když si zaslouží takovéhle jednání tak prosím ). Budu tedy jednat tak jak jste zvyklý ).
———
Datum | 28.09.2011 |
---|---|
Vložil | *CZ*Max7 |
Me se kappo libi tak jedna z 8 map hm ,duvod? mrkni nize na Karltonuv prispevek,tam jeto vistizne okomentovano. ja pouziju jen sluvko "pretechnizovano-presloupovano" :-)
———
Datum | 28.09.2011 |
---|---|
Vložil | Kappa |
Karltona ani nečtu, to je zbytečné, ale koukej - tohle není fun public server, tohle je turnaj, ať se ti to zdá nebo ne, jde tady o výhru, o to, kdo je lepší. Možná ne pro tvůj tým, ale jsou tu v turnaji takové které opravdu jdou za tím, aby vyhráli, a kvalita se pozná na těžších a délších tratích ;) nebo myslíš že ne?
———
Datum | 28.09.2011 |
---|---|
Vložil | KEANU |
Titulek | Re: Re: Re: mapy |
taky se mi zdá že je na některých mapách málo místa..ještě že je teď turnaj ve fázi TA jinak by ten stabil byl těžce v p*** xDD
———
Datum | 28.09.2011 |
---|---|
Vložil | *CZ*MAx7 |
Ja sem asi na jinej styl map no,nerikam ze jsou vsechny spatny,jen me nesedej ostatni at si reknou svoje :-)Je pravda ze na nakejch spatnejch mapach se dobrej hrac a team nepozna.Takze nezbejva nez se stim poprat.
———
Datum | 28.09.2011 |
---|---|
Vložil | Lufty |
Joo, v tomhle zas teda souhlasím s Kapou no, jelikož je to turnaj, a né jen nějaké 4fun poježdění, tak ty tratě by tomu měli odpovídat. Protože když na "pěkné" krátké easy trati bude 30 dedin v rozmezí 10 setinek, tak cw bude prostě o štěstí, ale na zákeřnější těžší mapce, se prostě ty nepatrné rozdíly ve "skillu" už projeví, a o tom to je. A mapky se mi začínají líbit, takže jen tak dál! (Až teda Kappo ted na tu tvoji, ten název mi tam vůbec nesedí ;D )
———
Datum | 28.09.2011 |
---|---|
Vložil | KEANU |
Titulek | Re: Re: Re: Re: mapy |
jak píšu...na TA dobrý......snad nebudou stejný i na roundy..protože já bych měl problem hned na začátku každý mapy se trefit vubec do zatáčky a nebo mezi zed a sloup xD...myslim že bych nebyl jedinej
———
Datum | 28.09.2011 |
---|---|
Vložil | Kappa |
Titulek | Re: Re: Re: Re: Re: mapy |
neboj kynu, s tím se musí počítat že ty nejtěžší mapy budou v pokročilé fázi TA :)
———
Datum | 28.09.2011 |
---|---|
Vložil | eVolutionS-LuXas |
mapy jsou docela dobré např. dream destroyers se opravdu povedla..ale když srovnám mapy z cmc2 a cmc3 tak si myslím že se to začíná docela odflakovat (nic ve zlém) je to jen můj názor ale prostě ty mapy z cmc2 jsou propracovanější na detailech atd..jezdí se opravdu dobře a myslím si že by tak měla vypadat každá mapka ;)
———
Datum | 28.09.2011 |
---|---|
Vložil | omen |
to bude asi tím,že během CMC 2 jsme s kappou nad stavitely stály ve dne v noci s rákoskou v ruce :)
———
Datum | 26.09.2011 |
---|---|
Vložil | omen |
Titulek | body hráčů |
Nemám stále body hráčů od těchto týmů:
OFF........4.kolo
wX..........2.kolo
eE...........4.kolo
speedo....3+4.kolo
FCH.........2+4.kolo
eRs..........4.kolo
Jako mě je to jedno a já to nepotřebuji,ale pak si nestěžujte,že nebude u vašeho týmu na konci turnaje vyhlášen hráč týmu a cl těch hráčů co mají na Top v jednotlivích celého turnaje,by si měli uvědomit,že své hráče tímto vyřazují ze soutěže,takže šup s tím na email.
———
Datum | 26.09.2011 |
---|---|
Vložil | omen |
Titulek | Tipér 4.kola |
Takže máme tu vítěze tipovačky 4.kola,kterým se stává Cvrk,který jako jediný z dvanácti tipujících uhodl všechny zápasy a tudíž ani nemuselo dojít na porovnání přesných výsledků zápasů kola.
Cvrkovi tímto gratuluji a na icq domluvíme cenu :-D
Zde tip cvrka,který podal již v pátek a je z něj patrné,že i v zápase CZ vs. Friends byl velmi blízko a v podstatě to netrefil jen o bodík a moc nechybělo ani v zápase BUG vs. BS
Datum 23.09.2011
Vložil CvRk
λntis// vs. ΛИΣ 1
CZM° vs. «STK» 1
ゐς´ vs. °BUG° 2 (23:37)
OFF vs. Ѕρееפσ 1
wX vs. miracle 2
Ł7's vs. eEriness 2
яεggąe vs. eVolutionS 2
FCH vs. CSR* 2 (24:36)
ωi२ vs. *ŊOD* 1
*CZ* vs. キriends* 2 (21:39)
SA vs. єяѕ 2
PS. Ve čvrtek bude opět zahájen tip na další kolo a to tentokrát v samostané sekci "TIP",kterou najdete v horní menu liště.
———
Datum | 26.09.2011 |
---|---|
Vložil | ERS Maxx |
Titulek | Re: Tipér 4.kola |
..gret Cvrku:D
———
Datum | 26.09.2011 |
---|---|
Vložil | CvRk |
Titulek | Re: Re: Tipér 4.kola |
díky :)
———
Datum | 25.09.2011 |
---|---|
Titulek | cw |
Díky BulldogS´ za správné cw, správně nabušené časy, napnuté nervy a nervové kolapsy :D díky a GL dále
———
Datum | 25.09.2011 |
---|---|
Vložil | omen |
Titulek | Re: cw |
kolik bylo mrtvých ?? :-D
———
Datum | 25.09.2011 |
---|---|
Titulek | Re: Re: cw |
Pouze schumi ale hádám že se z toho vylíže :D