FORUM
Datum | 21.09.2011 |
---|---|
Vložil | Dejff |
Titulek | Re: Re: ??? |
Nej je, že je středa a BUG má na svém webu vedenou výhru nad Antis a i přes urgence a sliby(samo blíže nedefinované:) to od neděle "nestihly" opravit. Ale je to hra, tak co blbnete :(
———
Datum | 21.09.2011 |
---|---|
Vložil | Brandys |
Titulek | Re: Re: Re: ??? |
Dejffe, nevím jak Ty, ale u Bug na webu jsem se za takovej dobrej půl rok nepodíval do výsledků a to většina lidí.. jedna barva na netu neznamená, nějakou změnu ve výsledku
———
Datum | 21.09.2011 |
---|---|
Vložil | masy |
Moc to prožíváš :D
———
Datum | 21.09.2011 |
---|---|
Vložil | STRANGER |
Musíš taky brát v potaz, že Steam maká a nemá čas jen na BUG. Nemůže to nolifovat jak ty, když tady sedíš 24/7.
———
Datum | 21.09.2011 |
---|---|
Vložil | STRANGER |
BTW, už se na to vyser, seš jak blbej, myslíš, že když tady napíšeš, že bude hlasování, že bude? Nejsi nic. Nejsi map-admin, nejsi CUP-admin, NEJSI NIC! To, že si uděláš někde anketu na svym webu, nic nezmění. Že ti tam bude hlasovat dalších 100 týmů o vychození BUG z cupu taky niuc nezmění. Už se sakra prober a jdi makat nebo běž do školy, aby si se uklidnil a přišel na jiné nmyšlenky, než je JEN tm.
———
Datum | 21.09.2011 |
---|---|
Vložil | Steambot |
Dejffe opravdu to byl jen neúmyslný překlep, za který jsem se navíc hned omluvil, tak za tím nehledej podraz. Opravím to dneska, posledních pár dní jsem se večer k pc nedostal
———
Datum | 21.09.2011 |
---|---|
Vložil | xxxbot |
Titulek | Re: Re: ??? |
........................................................................................
edit :omen
TENTO PŘÍSPĚVEK BYL SMAZÁN Z DŮVODU HRUBÉHO URÁŽENÍ CL TÝMU ANTIS !!!
———
Datum | 20.09.2011 |
---|---|
Vložil | Kopcem |
Titulek | Joja |
reste veci z realneho zivota sulci :D
———
Datum | 20.09.2011 |
---|---|
Vložil | majla |
Titulek | Re: Joja |
Dopoledne sem chtel napsat neco v tom smyslu, akorat jinak podany. Ale pak sem si to rozmyslel jelikoz by se mohl nekdo urazit :D
Kazdopadne "thumbs up". Sem zvedavej, kdy uz si ceska komunita uvedomi jednu vec: Je to jen hra. :)
———
Datum | 20.09.2011 |
---|---|
Vložil | Dragon |
Titulek | Re: Re: Joja |
nekteří by si to měli uvědomit obvzlášt :)
———
Datum | 20.09.2011 |
---|---|
Vložil | Karlton |
jj tak až s tebe bude někdo dělat debila a pak ti budou dávat neznámý lidi ban tak sem zvědavej jestli se takle k tomu budeš i nadále stavět
———
Datum | 20.09.2011 |
---|---|
Vložil | KEANU |
Titulek | Re: Joja |
30. mam narozky..kdo příjde?:D...:-*
———
Datum | 20.09.2011 |
---|---|
Vložil | Kopcem+Keanu |
cely eE prijde :)
———
Datum | 20.09.2011 |
---|---|
Vložil | Ghoster |
Titulek | Objasnění, Verš První |
Hned na začátek se chci omluvit, všem kterým jsme nadávali. Je mi to líto že se to tak zvrtlo, každopádně, Dejffe, říkat, že jsme spřátelené teamy je totální píčovina a ty bys to kurva měl vědět nejlépe ! Navíc, nedělejte z komára velblouda. Ano, přiznávám, udělali jsme píčovinu, jenže není to něco, za co by jsme se měli soudit u Nejvyššího soudu v Praze, viď Karltone ? Navíc, spojovat to s životem mimo hru je totální píčovina, myslím, že každej si žije svůj život jinak a to samý o životě v tm, tak to prostě je, nikdo není takovej na netu jako v realu. A navíc, o Antis jsme neřekli ani jedno špatné slovo, takže se POUZE omlouvám lidem,kterým jsme nadávali. Domáhat se spravedlnosti u Omena ? Dejjfe řekni mi jeden jedinej důvod jak to souvisí s CMC, já bych řekl že žádnej není, nařčení, že to bylo ze závisti či dokonce jako msta za Vaši výhru, co to je za hloupost ? Vyhráli jste, já to beru už dávno nejsem takovej abych to hrotil, žijte si svůj život v tm, to je jediný co umíte a ty vaše kydy o nějakým životě že by jsme se tak neměli chovat, zamyslete se nad sebou jak vy se chováte k ostatním, nikdo není svatej, byl to žert, pak se to zvrtlo ale jak už jsem říkal, moc to nafukujute.
Na závěr se ještě jednou omlouvám lidem, kterým jsem já a ostatní nadával, moc se omlouvám a mrzí mě to.
Váš Ghoster.
———
Datum | 20.09.2011 |
---|---|
Vložil | KEANU |
Titulek | Re: Objasnění, Verš První |
huuuuuustýýýýýýýýý....a ty nás nemáš rád?:((
———
Datum | 20.09.2011 |
---|---|
Vložil | Dejff |
Je mi tě líto. Spřátelené teamy jsme byli a to víš moc dobře a nikde jsme se tím netajily. Nepřebíraly jsme si hráče, fandily si na cwčkách proti soupeřům apod. Nejde tu o nějakej soud a podobné nesmysly, ale o princip poctivé a ne vždy od každého mnou jmenovaného " hráče "polovičaté omluvy tu na forku. Spojit hra a život jde, pokud nejsi robot a obzvláště, když se i v realu lidi dokážou chovat jak ovce a vybičuje je dav, jako se to stalo vám. Antis jste se snažily poškodit( nechápu z ničho nic důvod, den po prohranem cw)(na vašem webu je i teď, že jste vyhrály, ale to je vaše věc) a pochop ty mě, že si nenechám od takových, jako ty , znepříjemnit pro vaše zkurvene, mstivé a neomluvitelné pobavení hru, kterou hrajeme pouze pro zábavu. Správné hecování apod před cw je super, ale takto si vybíjet zlostí na soupeři své komplexy je chudé. Já tu nejsem, abych ti něco radil, vysvětloval atd, ale proto, že nikdo z vás jste si pořádně nepřipustily svou chybu, kterou ničíte dobré jméno jiných teamů a pořád si tu navzájem notujete. Ano také je pravda, že po zhromáždění všech důkazů budu žádat v uzavřené sekci hlasování všech CLek o vaše vyloučení z cupu. (vás 5 ti). O hrocení tu nemůže být ani řeč, každej máme spoustu koníčků a svůj život, ve kterém se, narozdíl od některých schovkařů nafoukaných za montíkem, jak zmrd nechovám.
———
Datum | 20.09.2011 |
---|---|
Vložil | Dragon |
Titulek | Re: Re: Objasnění, Verš První |
jojojo :D uz to jede zase :)
———
Datum | 20.09.2011 |
---|---|
Vložil | Kopcem |
Titulek | Re: Re: Re: Objasnění, Verš První |
nechci to nejak resit, jasne je to zabava ale nekteri uz resi az moc a vazne pochybuji ze je lepsi sedet doma za pc a botit cely den mapky(serif) nez jit nekam mezi lidi nebo se vzdelavat, ale je to kazdeho vec :) jinak podivejte se na Shocka, podle nekterych nejlepsi cech a nejezdi skoro vubec, pac prisel na to ze real live je lepsi :) je to skoda pro nas tym obcas by to mohl zapnout no :)
———
Datum | 20.09.2011 |
---|---|
Vložil | Dejff |
Titulek | Re: Re: Re: Re: Objasnění, Verš První |
Kopčeme, o naše kluky se nestarej, šerda má jak koníčky, tak život, tak hry, včetně TM. Nechápu o co ti jde tvýmy texty. My jsme jeden z nejuvolněnějších teamů a hru si užíváme. Proto tu musíme trpět zášť a držet hubu, když na nás utočí sršni (BUG) a kamarádi (Friends). Nechápu, proč když vám je to jedno a netýká se vás to, se my slušní kluci nemůžeme branit. V jiných hrách by s takovýmy podvodníčky vyběhli a komunita by držela při sobě a ne si navzájem tu srát na hlavu. Kdo víc, nebo míň botí, kdo má jakej život a že tm je jen hra. To je svatá pravda, ale zároveń i hra má komunitu a svou auru vyjímečnosti. Snad ta vyjímečnost není, že jsou všichni slepí a hluší. Vašeho Shocka pozdravuj a kup mu za mě pifko.
———
Datum | 21.09.2011 |
---|---|
Vložil | Karlton |
Titulek | Re: Re: Re: Re: Re: Objasnění, Verš První |
Sršni z Bug D tak to si mně zabil.
———
Datum | 21.09.2011 |
---|---|
Vložil | Kopcem |
me prijde ze veskere konicky se zabavou +volnym casem mu spadaji pod tm :D(jestli chce hecnout Nea, tak to chapu), jinak mas pravdu, ze by v jinych hrach s podvodnicky vybehli, ale pokud me pamet neklame, tak to uz by jste tady nebyli ze :D
———
Datum | 21.09.2011 |
---|---|
Vložil | majla |
Na nikoho neutocim a tvuj kamarad taky nejsem. Kdyz uz tu chces nekoho drbat tak mluv konkretne a nezobecnuj to na vsecky. Me osobne si ty i tvuj tym vis kde a urcite nejsem jedinej.
———
Datum | 20.09.2011 |
---|---|
Vložil | Brandys |
Vsechno, Vas nazor, nic nikomu neberu, ale jenom kdyz uz, tak ja klidne prestanu CMC hrat sam od sebe, nepotrebuju, aby o tom hlasovali CLka vsech tymu...
a jenom, ano ja a Mirasek jsme byli s nickem Antis u Friends na serveru, to chapu a to priznavam a omlouvam se, ale NIKDY jsem nerekl spatne slovo pod jinym nickem!! Vcera jsem s klukama uz nebyl v dobe klucicich nadavek, jsem uz lezel v posteli, ale chapu, ze toho uz se nezbavim.. a jsou to mi kamosi, tak s nima pojedu v jednom pytly.. jenom, aby ste aspon Miru nebrali jako hulvata...
———
Datum | 21.09.2011 |
---|---|
Vložil | Stalker |
Titulek | Re: Re: Re: Objasnění, Verš První |
jak se jezdí v pytli ?:D
———
Datum | 21.09.2011 |
---|---|
Vložil | STRANGER |
"kterou hrajeme pouze pro zábavu"...Tak proč to tak hrotíš? vy jste svatí? Vy jste nikdy nic neudělali?
———
Datum | 20.09.2011 |
---|---|
Vložil | Karlton |
Hele Ghostere, jestli se podobně chováš i v reálném životě a neděláti problém ničit pověst lidí, znějakejch podivnejch důvodů tak ano to opravdu může vést až k tomu co sem psal. Nic nafukováno neni, chovali jste se jako pííííp. A s turnajem to souvisí žádné, že ne. Pokud by se toto opakovalo dotiž po každym vašem zápasu, tak by pravděpodobně jste museli být už vyloučeni. Takže to že se to sem rozhodl dát dejff a omen rozhodl že tresty nebudou, což s tim souhlasim, ber spíš jako ponaučení a varování dál. A pokud si myslíš že je to nafukováno tak je mi tě taky líto, sice se omlouváš, ale zároveň se vymlouváš z toho co jste dělali. A pokud si myslíš že ve hře, která tvoří nějakou komunitu, neni nic špatného se chovat jako debil tak je mi tě opět líto, protože hru tvoří lidi co jí hrají a pokud se takle chováte, tak z ní děláte hezkou komunitu. Dále nechápu proč si z toho dělají nějaký co to dělali srandu a vymlouvají se třeba na svůj věk. Tim co tu čtu si začínám myslet že by jste potřebovali pořádnej trest, protože to neberete vůbec vážně. Jinak já netvrdil nic o souzení, já jen pokud budete takle pokračovat, tak aby jste se jednou nedivili, když je to taková droga jak psal stalker.
———
Datum | 20.09.2011 |
---|---|
Vložil | Karlton |
A zadalší nevidim důvod proč píšete proč je to tady i kvůli tomu že jako vy jste dělali hezký obrázek o antis a uráželi je před všema, tak by jste se mohli i před všema omluvit nemyslíte? Jak psal dejff v tom článku výše souhlasím s ním.
———
Datum | 20.09.2011 |
---|---|
Vložil | Karlton |
A taky nedovedu pochopit jak se takle může někdo chovat když je to hra, kterou člověk hraje pro radost, tak jak se může stát toto, takle to vyostřít po prohranym zápase, nebo to si normálně ze srandy berete různejch lidí nicky a děláte jim ostudu? Proberte se pánové!!!!
———
Datum | 20.09.2011 |
---|---|
Vložil | ERS Đr@gO |
Titulek | výzva k odezvě :D |
hoja ozvěte se mi pls někdo z SA na icq kuli cw co máme teď jet v rámci cmc3 moje icq 613508597 díky už sem psal na icq darkovi ale zatim ničevo :D
———
Datum | 20.09.2011 |
---|---|
Vložil | Mirasek |
Titulek | :-P |
Ano, ano, výborně:) Dejffe a ostatní. Jestli mě soudíš za to, že jsem si ze srandy společně s dalšími pěti hráči nahodil tag antis a vydával se za Vlka, tak budiž. Jen prosím, neobviňujte mě z toho, že jsem někomu nadával. Do chatu jsem napsal maximálně 3 příspěvky, navíc jsem po chvilce odešel.
Proto jestli mě soudíte za to, že jsem se namíchnul do takovýhle situace, ze který se potom stal takovej hnus, suďte mě. Přiznávám, že mé chování bylo ošklivé vůči Antis a konkrétně Vlkovi, kterému se omlouvám. Pokud jsem u Vás skončil, budiž. Určitě se ale necítím provinile natolik, jak by ve mně hlavně Dejffova slova měla vyvolat:)
Stejně Vás všechny miluju :-*