FORUM

Datum
Vložil
Titulek

...

kruci, takovej pěknej flejmík a já jsem na dovolený xD

Datum
Vložil
Titulek

ceciky

jak napsal tatka omen dobry hrac se vyporada s kazdou mapkou :D k tomu nolifovani kdyz nekdo jezdi 3hod. denne tak to uz je pro me nolife pac ja to mam za tyden ale pro toho dotycneho je to normalni a nolife mu prijde treba 6 a vice hod. :D a treba by bylo dobry si hledat praci nebo se snazit vzdelavat se a ne jen sedet za pc.. :D

Datum
Vložil
Titulek

Re: ceciky

ty seš nějakej chytrej :D ale maš vice mene pravdu :P :D

Datum
Vložil
Titulek

super hra

https://www.travian.cz/?uc=cz3_271
super hra na odreagování nezabere moc času:)

Datum
Vložil
Titulek

Re: super hra

wtf ? :D jesi chcete reklamu kontaktute omena somraci :D

Datum
Vložil
Titulek

mapy

dyt mapy sou v pohodě , jestli se vám to nechce jezdit tak to nejezděte , já si myslim ale že vám to prdel neroztrhne

Datum
Vložil
Titulek

Re: mapy

Každej má svůj názor.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: mapy

to ano , ale musíte být taky trošku soudní .

Datum
Vložil
Titulek

mapy

Koukám,že mnoha hráčům se mapy dvou úvodních kol nelíbí a lhal bych kdybych řek,že mne to pořádně nemrzí.
Člověk dělá turnaj v tom nejlepším úmyslu a já určitě ruce stavitelům při stavbě map nedržel a už vůbec ne při výběru map kappovi jakož-to map-adminovi turnaje.
Mám sice i pozitivní rekace,že se mapy líbí,ale jak je zvykem tak vždy štěkají jen ti nespokojení a spokojený pes leží v klidu u boudy :-D
Samozřejmě ony negativní reakce respektuji a jeli-kož já osobně výběr map a jejich kvalitu nemohu ovlivnit,tak jsem již psal map-adminovi a věřím v zásadní změnu již pro 3kolo.
Ono bylo i v předešlých ročnících zvykem,že ze začátku to bylo snad slabší a tohle i potvrdil kappa v tomto ročníku,tak nevím no........je totiž těžké označovat práci stavitelů slabším kouskem,když se tak snaží a už vůbec v situaci,kdy je i dost hráčů,kterým se mapy líbí :D.....10 hráčů=10 názorů.
Můj názor je ten,že všichni mají stejné mapy a dobrý hráč si poradí se vším a jakýmkoliv stylem...a teť mne ukamenujte,poněvadž vím,že jezdit něco co se někomu nelíbí není zrovna ok :)
Dnes chci vážně mluvit i s kappou a jsem přesvědčen ,že se ona situace vyřeší ku prospěchu všech i když je jasné,že nespokojeni budou vždy.
Mám pro kappu i jisté návrhy jako je rozšíření map-admin týmu atd,ale to až po rozhovoru s ním.

Datum
Vložil
Titulek

Re: mapy

Dyť vono to nějak pujde ;)

Datum
Vložil
Titulek

Re: mapy

Mně se Líbíš ty Puso :D:D:D

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: mapy

Tak s kapou již vše probráno a další kolo bude určitě lepší.Pokud se opět nezadaří tak pro 4.kolo naběhnou nejspíše další dva lidé ke kappovi a rozšíří tak map-admin tým.
Ovšem také jsem dnes dál sondoval v některých týmech a drtivá většina lidí mě ujistila,že s mapama jsou spokojeni což je tedy s podivem,ale asi bude něco na té mé hlášce o štěkajích a spících psech .-)
Také jsem sondoval ono podezření ohledně hlasování o nej mapu a již jsem přesvědčen,že nebyla anketa zmanipulována jak se tady spekulovalo,poněvadž některé týmy v neděli ve velkém hlasovali pro určité mapy (replicu a doublesku) a jeden cl mě dokonce psal,že do hlasování zapojili i ty co první cw nejeli (konkrétně šlo o vítěznou doublesku)=takže vše bylo ok.

Datum
Vložil
Titulek

low

Uroven tratí je na nič fakt robte stým niečo...nedá sa to jazdiť..dúfal som že mapky budu lepšie

Datum
Vložil
Titulek

Re: low

Trat 321 go! je super. Nej trať zatím z 3 ročníku. Beru v potaz samo i ty 2 pasáže, co se nepovedli, jelikož tam dokonce i mě chybí půl bloku, ale pro mě luxus trat v souhrnu. Pochvala za tuto trat, konečně něco i přes skoky, co není utahané, zbytek pro mě zase na k...t....Kappouš ale mákne, vím není to lehké uspokojit všechny názory. PS: i Já na te trati (321 go) jezdím pod 43:00, ale jelikož jsem noob nedam nic kloudneho...makáme holky :)

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: low

Myslim ze trat kterou zminujes je naprosta uskakana blbost a zatim na zadne mape jsem nevidel utahane pasaze ale to ty ani hodnotit nemuzes protoze jsi jeste zadnou jinou nejel kdyz celej den jezdis tu 321 a nikdo jinej od nas si nemuze projet i ostatni mapy protoze ty platis server :D.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: low

Myslím si, že jsem se dnes ptal všech co jezdily u nas, tkj 3 lidí, jestli muzu res. Déle nevydržely, ano jsem nolifer, potrestej mě...a co jako?...nolifer není nadávka, někdo je v chrápaní a válení se v postely nolifer, někdo se místo spaní baví. Jde pouze o rozvrhnutí života a brek mě může jen kouřit

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: low

1.ja proti noliferum nic nemam je to kazdeho vec
2.ptal jsi se jen jednou pak uz si daval automaticky res i kdyz ostatni davali next (misa,ja chtel taky(me si sebral prava))
3.nechapu proc si mi takhle odsekl napsal jsem svuj nazor na tu mapu :-)
4.nehodlam tu psat sracky a reagovat porad jak mental na sracky jako 80% lidi tady na forku vcetne tebe
5.k noliferum mas jeste hodne daleko ,maximalne ze bys byl nolifer v procitani webu cizich tymu .. tomu bych veril protoze tam stravis 3/4 casu co si na pc dene 16 hodin?
6.nikdy nechodte k antis je to diktatorskej klan
7.nejvic ubrecenej jsi tu ty :D

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: low

Ty malej luldo:D ...ok tedy
Bod 1- cast první:) Nemas, ale buzerujes tu slusne lidi co chtejí hrát a trenovat.
cast druha: Nebuzeruj talenty, jako jsem já, když víš, že na to mám :D
Bod2- Jasně že ano, jelikož jsi byl se mnou live skype a byl jsi pro res, ale na serveru jsi napsal...diktatura, když Míša jezdil odrazy o mantak, Ondra po rpg sekcích kolem trati. Admina ti dat nemohu, jelokož jsi mi cca 30 krat sloíbil, že kdyz ti dam admina nedas mi hned ban( jako vzdy)...stalo se tomu i po 30 pokusu a ja se zarekl, ze jsi dement s velkym D :D(mas pristup i na FH a muzes si sam dat i mastera, jen lenost nolifeříčku (stejnej jako já )
Bod3-Mám dobrého učitele (Šerif)
Bod4-tak nepiš, potom tu nebudou sračky, neruš nás, slušné diskutéry k věci:)
Bod5-To že ty ve volném čase chodíš se psem, já zkouknu webíky, také tě nebuzeruji uměle za to, že si požíráš rízečky z krkovičky a druzí tu musí žrát dušenou mrkev :D
Bod6-Souhlasím, sám se tu bojím někdy :D
Bod7-Po Tobě bručounku:)...ILY lásko

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: Re: low

z 90% si protirecis :-) ... mimochodem nechapu jak me muzes mit za ucitele kdyz napisu nekam jednou za 100 let a ty pises vsude ke vsemu a na vse reagujes misto abys hral... pak to tak vypada o cw..koncim nehodlam si tu s tebou psat o kokotinach od toho tu mas jine podobny tobe

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: low

Výsledky nejsou vše lasko, to sám víš. Snaha a nasledné buzerovaní umí každej:) Jasně, diskuze vedeme denně na skype live a tu jsme si někdo chtěl vylít srdíčko nějak nepřipraveně co :D..v každém případě já stíhám narozdíl od některých vytížených školáků jak sledovat weby, tak jezdit, tak diskutovat na všech urovních. Potrestá mě za to někdo? :) O cw zajedu sračky, ale někdy to stačí na nestíhajíci, chrápající školáky, kterí zapoměly, že jsou v teamu. Ano řešíme kokotiny a nezvykle jsme se potkaly v jednom teamtu i s tebou krasavče :) ILY

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: low

Vtipne ze to pises zrovna ty ktery vzdy resi jen vysledky a zda se budem cervenat nebo ne a navic ten kterej kazdyho buzeruje jsi ty :D ,a navic kdo si tu vyliva to tvoje "srdicko" jsi ty ..koncim jdu spat dobrou jak rikam nevis co rikas protirecis si az to neni mozne..dobrou noc

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: low

Aspon se na skype nauč rozloučit vosasu :D jj nejezdím na krámy, ale podstata ti utekla. Na buzeraci mě jsi specialista, ale ouha, Dejff už nolifeří a sem tam deduje. Někdo cítí strach, někdo pokoru. Někomu tu prská srdeční pumpička :) Brou, za hodinku vstávám jdu botit, uvidíme, kdo nás tu bude brát vážně...buzíci :D

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: low

++

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: Re: low

To je ostudy co Wopičáku :)

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: low

Co se tyce Antis a tvyho vystupovani, tak nic novyho, byla to spis reakce na tvuj cas u trati 321 go pod 43. Respekt, mas zjevne dobreho ucitele =J

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: low

Je to kupodivu :D ale musím souhlasit s dejffem :D 321go je dobrá mapka jediná za první 2 kola :D

Datum
Vložil
Titulek

Re: low

jj presne tak nektere ty mapky se ke slovu sračka ani nepřibližují...

Datum
Vložil
Titulek

Re: low

bohuzel presne tak, zatím opravbdu tragedie, prvni kolo jeste slo ale top druhe je fakt otres. radsi brat nejake mapy z tmx. ale snad se to zlepsi

Datum
Vložil
Titulek

No pobavil sem se zas :D

Dobře vy, pěkný flame... ae toho obviňování, že sme to udělali my si nechte... jako hlasoval sem pro svoji s Sharky taky, ale pouze jednou... určitě máme zapotřebí, i když víme jak se to dělá, přes programy si tu boostovat hlasy jen aby se mapa jela ještě jednou... někomu se zřejmě líbila :D .... (dik :-* xDDD)

Datum
Vložil
Titulek

Re: No pobavil sem se zas :D

Nech je vybrečet a ne,že nám nebudete kvůli hrstce nespokojených už chtít dělat mapy :D
Se sharkym poctivě tvoříte už pro CMC třetí ročník kvalitní kousky a jednoznačně tu od vás bylo nejvíce map (tuším,že v prvním 11 map a loni 6).Vaší práce si vážím a jsem si jistý,že nejsem sám.

<< 51 | 52 | 53 | 54 | 55 >>

Vyhledávání

omen © 2009 Všechna práva vyhrazena