FORUM

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mapy

vole já dojel domů a utíkal vydat mapy,tak jsem vzal balíček co jsem viděl první-v tom bordelu jsem prostě na emailu neviděl,že kappa odpoledne poslal novej balíček :-D
Když jsem to pak zjistil,tak jsem ho měl chuť skalpovat,utrhnout ruce,nohy,péro a pak zadupat a zašlapat :D

PS.sem přemýšlel jestli se nemám na to vykašlat a nic neměnit,ale mapadmin je přes mapy šéf tak sem raději konal

Datum
Vložil
Titulek

cp na ceny

sekci ceny díky štědrým darům v cp aktualizuji v podstatě už každý den a tak už to ani nehlásím a hlásit nebudu :-D
všem dárcům tímto také moc děkuji :P

Datum
Vložil
Titulek

Re: cp na ceny

Vidíš to Omene určitě také něco jménem BUG (strangi díky že i ty) přispěji - zítra, neděle, se ti ozvu;) BzzzZZuUU !

Datum
Vložil
Titulek

První a druhá cena

Cau cau, hele napadlo mě, tyhle 2 ceny sou celkem diskutabilní, a myslím že každému teamu by se mozna hodilo neco jiného, co nechat vítězný tým, vybrat si z techto dvou cen?

Datum
Vložil
Titulek

Re: První a druhá cena

Přemejšlíme tu o ,kterých dvou cenách mluvíš-tady ve foru nic nevidíme :D

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: První a druhá cena

O těch serverech jen :D
zaplacený server u Validu (možnost si vybrat 20 slotů na 4 měsíce,nebo 15 slotů na 8měsíců)
a
zapacený server u FakaHeda (200 slotů na 3 měsíce)
Prostě mi přijde, že je to takový stejný skoro :D ale někomu stačí 20 slotů, někdo potřebuje víc :D

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: První a druhá cena

nj-ale myslím,že server na 8 měsíců bude sedět víc,poněvadž 200 slotů je dnes utopií,že by někdo využil.Měnit to by byla změna něčeho co bylo slíbeno před cupem a to již nechci.
Když si to přehodí finalisté tak to bude jejich věc.

Datum
Vložil
Titulek

Re: První a druhá cena

co tebe vubec zajima nějaka cena pro 1. nebo 2. misto ? :D :D

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: První a druhá cena

neprovokuj zase dragouši-myslím,že ste na tom oba stejně :P

Datum
Vložil
Titulek

Divize 2-systém

Systém divize 2 po základní části (po 6.kole-do kdy bude systém obdobou divize 1 jen s tím rozdílem,že zde vznikne logicky ze dvou skupin jen jedna osmif. skupina ) bude,že první čtyři týmy z oné druhé divize se utkají o konečné 13-20 místo s týmy,které obsadí v první divizi 13-16 místo a užijí si tak také ply-off (vítěz oné skupiny posledních ze základních skupin z první divize by hrál se čtvrtým ze druhé divize,2 z první se třetím z druhé..atd. )
Podrobný systém bude dodám do sekce "Systém" později a nebylo tomu tak před startem cupu proto,že nebyl znám přesný počet účastníků druhé divize.

Co se týče dalšího účinkování čtvrtých týmů ze základních skupin divize 2,tak toto záleží na domluvě a budu reagovat dle zájmu těchto týmů (budu řešit v průběhu týdne 3.kola).Můj návrh je aby si daly během 4 až 6 kola dvě vzájemná cw (jedno kolo by tedy měli volné) a poté se porvaly také v systému team modu o konečné umístění s týmy z pátého a šestého místa osmifinálové skupiny divize 2.
Záleží pak tedy jen na zájmu oněch týmů,poněvadž zkušenosti z minula jsou takové,že mnohdy tyto týmy rezignují a již nechtějí jet,což si ale myslím,že je škoda a věřím,že tomu tak tady nebude.

Datum
Vložil
Titulek

..

sáákra ... autogram od schumiho jako první cena ... to abych už začal botit

Datum
Vložil
Titulek

Re: ..

vždycky sem o tom snil a nakonec nemůžu jet. ach, můj život už ztratil smysl.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: ..

doporučim ti pomalou a bolestivou smrt :D

Datum
Vložil
Titulek

to si zabil starý :DDD

Datum
Vložil
Titulek

nebreč tady kappouši-včera si mi psal,že stejně na cmc nemáš čas a nejel bys ho :D
PS.než skočíš tak pls pošli všechny cp co máš na můj účet .)

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: ..

to jsem ale nevěděl o co se hraje.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: ..

zajistím ti také nějaký autogram s doručením do tvé schránky :P

Datum
Vložil
Titulek

snad nebude zase důvod rušit veřejné forum :D

Vzhledem k situaci,kdy tým eErines potvrdil účast v turnaji a nepřečetl si asi pravidla a nyní si vehementně stěžuje na ono pravidlo zákazu startu adminů v cupu se musím vyjádřit.
První myšlenka onoho zákazu vznikla loni,kdy si někteří hráči stěžovali,že jede cup i map-admin. Konkrétně tehdy hráči n2o onu nepříjemnost nesli nejhůře a situace gradovala natolik,že kappa cw s tímto týmem prostál raději jen ve spectu a kvůli hrubým urážkám ze strany jednoho dnešního hráče eE bylo i založeno
zamčené forum a volné zrušeno (jak zajímavé,že letos by ono loni chybějící pravidlo nejednou nechybělo :D).
Po zralé úvaze a množícím se dotazům bylo tedy ono pravidlo,které je i v jiných cupech obvyklé zahrnuto do letošního ročníku,stejně jako jiná vylepšení.
O této věci věděl i mad-admin již asi od května a na webu to je v pravidlech již také hodně dlouho jako jiné změny oproti lońsku a je tedy s podivem,že až nyní ona histerie.

Toto pravidlo nebylo namířeno proti týmu eE,poněvadž v onu dobu nikdo ani nemohl tušit,že by kappa byl na procházce v tomto týmu :-)
Již když jsem se ho ptal v onom květnu jestli vůbec letos pojede za někoho cmc tak jasně řekl,že ne a já mu tehdy jasně i napsal,že alespoń mne tohle pravidlo nebude tak moc bolet a jasně jsem dal najevo,že platit bude i kdyby byl třeba zase u nás -podobným problémům z 2.ročníku kdy byl kappa poprvé map-adminem sem se chtěl vyhnout a mnoho lidí mne již utvrdilo,že jsem udělal správně.

Víte docela by mne zajímalo,kdyby byl kappa např. v MG jak by tento tým reagoval v případě,že bych na ono pravidlo stejně jako loni zapoměl :D

Možná i eErińáci chápu vaši zlobu,ale jen u těch co nečetli s předstihem pravidla a jsou tím nyní zaskočeni,ale je ostudou,že to nečetl ani CL a ACL a vzniklo okolo to co vzniklo.
Oním pravidlem jsem se snažil minimalizovat jakékoliv pochybnosti,podezření a napadání ze zvýhodńování nějakého týmu a opravdu jsem nečekal takové reakce a věřte mi,že já jsem se loni jako jeho cl vůbec necítil dobře,poněvadž jsem si musel hodně moc od některých za ono postrádající pravidlo vytrpět.

...zamyslete se a přemýšlejte a hlavně nesrovnávejte s CMC 2,tam to byla totiž obrovská chyba,kterou já už tehdy uznal

Datum
Vložil
Titulek

Re: snad nebude zase důvod rušit veřejné forum :D

Budu si stát za svým co jsem ti napsal. Je to jen velkej cirkus co se tu předvádí. A je mi jedno, jestli to zveřejníš. Jedna velká ubohost!

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: snad nebude zase důvod rušit veřejné forum :D

I když nerad, souhlasím s Omenem, podle mě jasné a logické pravidlo, které je jasně napsáno mnoho měsíců v pravidlech. Nechápu, proč se řeší zcela jasná věc.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: snad nebude zase důvod rušit veřejné forum :D

Ikdyž nerad :D:D:D Souhlasím s Dejffem ,že souhlasí s Omenem ,prostě a jasně bylo to danné dávno než v eE velký Kappička zakotvil

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: snad nebude zase důvod rušit veřejné forum :D

Souhlasím s Koudym, který souhlasí s tím, že Dejff souhlasí s Omenem. Ave já.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: snad nebude zase důvod rušit veřejné forum :D

Naprosto nesouhlasím s Miráskem že souhlasí s Koudym ,který nerad Souhlasí s Dejffem že souhlasí s Omenem,jelikož Mirásek nemá co tady Souhlasit ale má souhlasně Bootit mapy aby ke všeobecné spokojenosti Friends a Glumově nesouhlasu porazil WR :D:D:D:D kdo dá víc ???:D:D

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: Re: snad nebude zase důvod rušit veřejné forum :D

CMC mě může bejt u zádele, ale mám dvě věci. Za prvé : VELICE DOBŘE KOUDY! :D Za druhé : Omene, si admin turnaje, timhle bych se vůbec nenechal rozptýlit :) Kdo se regnul, regnul se a potvrdil, že souhlasí s pravidly. To že nečte, jeho věc. Hoši hoši, podepisování různých smluv bude problém....

Datum
Vložil
Titulek

souhlasím se všema lamama nademnou kromě energyho.. :P je to jasný jak facka!

Datum
Vložil
Titulek

nechci se do toho nejak michat :) za to mi omen nestoji a podle me tezce nese ze je Kappa u nas jak sam napsal na "prochazce".. :)

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: snad nebude zase důvod rušit veřejné forum :D

Kde je teda Kappa. U eE na sopisce ho nevidím. Třeba to myslel tou procházkou, že ho tam nemáte, ne?...nevím mě to stejně nezajímá, jen se nudím te´d .))

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: snad nebude zase důvod rušit veřejné forum :D

Moje chyba, mám blbou paměť, omen to teď všecko sepsal a už se mi trochu rozsvítilo, no dává to smysl no, ikdyž si furt nemůžu vzpomenout že by mi to omen někdy psal že nesmím jet, ale je fakt že v pravidlech to stojí asi už dlouho. (tuhle ódu na omena nepíšu pod výhružkou ani vidinou výdělku)

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: snad nebude zase důvod rušit veřejné forum :D

Mě připadá, že někdy, jak se skáče před turnaji z týmu do týmu, někteří ani neví, jaké nosí tanga a slovo děvka je nejčastěj zminované slovo :D..samo to nemyslím k žadnemu TMkáři.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: snad nebude zase důvod rušit veřejné forum :D

tak to bylo ze soudku Pobav se sám :)

<< 54 | 55 | 56 | 57 | 58 >>

Vyhledávání

omen © 2009 Všechna práva vyhrazena