FORUM
Datum | 04.11.2024 |
---|---|
Vložil | Kennethcig |
Titulek | Кашпо Под Цветы |
———
Datum | 04.11.2024 |
---|---|
Vložil | Duanesuimb |
Titulek | Интернет Магазин Профессиональную Косметику Для Волос |
———
Datum | 08.11.2024 |
---|---|
Vložil | SheilaMut |
Titulek | Поставки редких металлов и изделий из них. |
РедМетСплав предлагает обширный выбор качественных изделий из ценных материалов. Не важно, какие объемы вам необходимы - от небольших закупок до масштабных поставок, мы гарантируем быстрое выполнение вашего заказа.
Каждая единица продукции подтверждена соответствующими документами, подтверждающими их происхождение. Опытная поддержка - наша визитная карточка – мы на связи, чтобы разрешать ваши вопросы по мере того как адаптировать решения под требования вашего бизнеса.
Доверьте потребности вашего бизнеса специалистам РедМетСплав и убедитесь в гибкости нашего предложения
Наши товары:
[url=][/url]
[url=][/url]
[url=][/url]
[url=][/url]
[url=][/url]
———
Datum | 12.11.2024 |
---|---|
Vložil | RobertLew |
Titulek | Термоусадочную Пленку Что Это |
редлагаем различные варианты оплаты:
———
Datum | 20.11.2024 |
---|---|
Vložil | MarcusNob |
Titulek | Колеса Для Газонокосилки Mega |
———
Datum | 05.11.2011 |
---|---|
Vložil | omen |
Titulek | ceny |
Jak jsme již psal níže,tak postupně se vás snažím všechny pochytat kvůli cenám,takže pls trpělivost :-D
V sekci ceny naleznete přehled cen a ty co jsou již vyřízeny jsou zvýrazněny.
———
Datum | 02.11.2011 |
---|---|
Vložil | Richie. |
Titulek | ceny |
omena bohužel opět odvezly do nemocnice na dobu neurčitou, takže ceny vyřídí až se vrátí.
———
Datum | 02.11.2011 |
---|---|
Vložil | CSR* CabeZoo |
Titulek | Re: ceny |
Jaj... Tak snad to dobře dopadne. Držíme palce.
———
Datum | 02.11.2011 |
---|---|
Vložil | Richie |
Titulek | Re: Re: ceny |
určitě :)
———
Datum | 04.11.2011 |
---|---|
Vložil | omen |
Titulek | Re: Re: Re: ceny |
tak po 4 dnech v nemocnici už zase doma-snad už vydržím :-D
Dejte mi trochu oddech -postupně vás začnu kontakotvat kvůli cenám-nějaké už mám vyřešené,takže se nebojte,že bych něco nesplnil = všeho s tím co slíbilí přispěvovatelé je dost.
Bohužel ta má nepřítomnoist přišla v nepravou chvíli ale snad to chápete a přežijete =OMOUVÁM SE VŠEM,KTERÝCH SE ZDRŽENÍ TÝKÁ.
———
Datum | 02.11.2011 |
---|---|
Vložil | CSR* CabeZoo |
Titulek | Dík |
I za mně a tým CSR* Ti patří velké díky. Organizace a vše s tím spojeno bylo na 1 :)
———
Datum | 02.11.2011 |
---|---|
Vložil | Speedo Jurato |
Titulek | thx |
Taky díky za krásný cup Omene :)
organizace i průběh parádní
———
Datum | 31.10.2011 |
---|---|
Vložil | Dejffuckto |
Titulek | Poděkování |
Také se přidám, děkuji za krásnej CMCup. Gratulace všem, co vydržely až do konce, ti všichni jsou vítězové. Na to, jak jsme malá země, drtíme to tu na krev, ale stejně jste všichni co jste v týmech stejní kreténi do jednoho, včetně mě :) Ale díky všem aktivním jezdcům v tomto cupu, že makaly pro své týmy. Gratulace pestrobarevným k win, MGčkám k 2 místu a Antis ke třetímu. Bug, na ty zbyl bronz, ale také nádhera. Všichni jsme si užily a další ročník CMC4 to rozjedem nanovo, Omínka si na to odchytnu za límec a " přemluvím " :)...díky všem z 1 i 2 divize, všichni si zasloužíte vyhrát
———
Datum | 31.10.2011 |
---|---|
Vložil | BUG LoboDrtikol |
Titulek | Re: Poděkování |
Tak tak :) díky za CUP a neuapomeňte - BZZZZZZZZ :o
———
Datum | 31.10.2011 |
---|---|
Vložil | omen |
Titulek | Re: Re: Poděkování |
Také všem děkuji za účast v tomto turnaji,který se až přes drobné komedie tady ve foru,bez kterých asi český turnaj,který má veřejné forum nemůže existovat nesl v poklidném duchu .-)
BĚHEM TOHOTO TÝDNE BUDU POSTUPNĚ KONTAKTOVAT VŠECHNY OCENĚNÉ TÝMY a JEDNOTLIVCE (ceny viz sekce ceny)
———
Datum | 31.10.2011 |
---|---|
Vložil | omen |
Titulek | :( |
Všem se omlouvám,ale vše včetně výsledků zaktualizuji až během pondělí = bohužel jsem byl díky extrémní alergické reakci na léky převezen rychlou před osmou večerní do nemocnice .
Už zase žiju a dnes vás tu zase budu otravovat jako doposud.
Také koukám,že ani zde ani na emailu v podstatě žádné výsledky,takže pokud možno tak pls do toho.
PS.na ten hattrick jsem čekal 3 roky a kua když to mělo přijít tak osud si asi přál abych u toho nebyl což mě kua moc se..,poněvadž takhle jsem se s CMC loučit nechtěl :(
———
Datum | 31.10.2011 |
---|---|
Vložil | Dejff |
Titulek | Re: :( |
To je nemilé, začni o sebe dbát trochu, čeká tě CMC4 :)
———
Datum | 31.10.2011 |
---|---|
Vložil | Luis |
Titulek | Re: Re: :( |
kdoví co bude za rok, ale taky jsem předběžně pro další ročník ;-)
———
Datum | 31.10.2011 |
---|---|
Vložil | h8r' |
Titulek | Re: Re: :( |
Na hattrick se většinou čeká 3 roky...
———
Datum | 31.10.2011 |
---|---|
Vložil | omen |
Titulek | Re: Re: Re: :( |
nebo také podstatně déle či se ho nikdy nedočkáš-já věřil,že budou stačit jen ty 3 ale bohužel jsem u toho nebyl -takhle jsem to myslel :P
———
Datum | 30.10.2011 |
---|---|
Vložil | <STK>KEDY |
Titulek | <STK> |
pohoda cup, ostatně jako vždy :-))
Tak se tu mějte pěkně a třeba zase někdy někde Ahoooooj hihi
———
Datum | 30.10.2011 |
---|---|
Vložil | Lukas'm |
Titulek | Re: <STK> |
jj uvidíme se na cmc4. :D protože není možný ale všechny cmc vyhralo CZM ;-)
———
Datum | 30.10.2011 |
---|---|
Vložil | CZM |
Titulek | Re: Re: <STK> |
CMC 4 už nebude.
———
Datum | 30.10.2011 |
---|---|
Vložil | LEXX |
Titulek | Re: Re: Re: <STK> |
Uvidí se za rok, bude - nebude :-)
———
Datum | 30.10.2011 |
---|---|
Vložil | NoD BoB |
Titulek | CMC3 |
Zdravim CMC3.Za sebe a za vsechny Nody dekuji omenovi a vsem co se starali o cmc3 za vynikajici cup a vyborne a bezproblemove starani se o nej.I kdyz jsme skoncili 17,tak jsme si to uzili na vybornou.Jeste jednou diky a preji vsem tymum do dalsiho jezdeni v tmnf hodne vyher a uspechu.
———
Datum | 30.10.2011 |
---|---|
Vložil | Pajos02 |
Titulek | Cheater |
Zdravím všechny,
chtěl bych se zeptat, jak je to v tomto cupu s cheaterama (v pravidlech jsem se toho o tom moc nedočetl :) ). Mám jasné důkazy, že jeden hráč z určitého týmu cheatuje. Navíc v posledních cw které jel, předváděl výborné výsledky. Umisťoval se na prvních místech a server rank měl také nejlepší :). Nechci říkat, že to není možné, ale myslím si, že to může s těmi cheatami souviset. Tak jsem se chtěl zeptat, jestli tomuto týmu hrozí nějaký postich.
———
Datum | 30.10.2011 |
---|---|
Vložil | dj wich |
Titulek | Re: Cheater |
Dostane naplácano na prdel , stačí? :D
———
Datum | 30.10.2011 |
---|---|
Vložil | omen |
Titulek | Re: Re: Cheater |
Pokud máš důkazy tak zašli na email cupu-více dělat nemohu.
———
Datum | 28.10.2011 |
---|---|
Vložil | omen |
Titulek | tipér 9.kola |
V sekci tipér opožděně zahájeno toto kolo.
Připomínám,že ani minulé kolo nikdo nevyhrál a zatím tak zůstává jediným a to dvojnásobným tipérem kola Cvrk.
———
Datum | 27.10.2011 |
---|---|
Vložil | omen |
Titulek | CUTY |
Na rovinu tu píši aby nikdo nepsal mě ani mapadminovi ohledně cutů na kappově a doubles mapách.
Již víme o obou mapách a můžu říct jediné-je to škoda,ale je smutnější,že někdo má tu potřebu stále zkoušet a trápit se s prováděním i těch nejkrkolomnějších cutů a kurvit tím dedi a v podstatě i hodnotu časů dosažených poctivě.
Zcela určitě nebudu mapy již měnit a nevidím ani v tuhle dobu ani už důvod a nedonutí mne k tomu ani to kdyby vyšly new no-cut verze.Jedou se roundy a snad nikoho nenapadne během cw něco zkoušet =POKUD ANO TAK PROVINIVŠÍ TÝM KONTUMAČNĚ PROHRÁVÁ AUTOMATICKY ONU MAPU.
Prostě si musíte vystačit s tím co je a za znehodnocení dedi poděkujte oněm borcům,poněvadž zde to bylo tentokrát úplně zbytečné.