FORUM

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: Re: reakce

omen zabil :D :D

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: Re: reakce

ale hovno ty sulku :D ja uznam, ze my nejsme ve finale zaslouzene :) proti L7 jela nase legendarni sestava(ja Swifty Flash Xerko a cikos) takze je jasny ze nemeli narok :D ale pro me Antis nepochopitelne nenabotili coz me mrzelo, pac jsem jim to pral, at je taky ve finale nekdo jiny :P

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: reakce

:DDD

Datum
Vložil
Titulek

Re: reakce

nechci do někoho rýpat.....tak nebudu xD

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: reakce

Musím si taky rýpnout, kdyby nám neodečetli 10bodů v cw s L7s za sushiho, tak jsme s MG ve finále :D:D

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: reakce

nechci rejpat,kdyby za vás nenastoupil hráč co neměl a nebyl ten odečet tak už jste prej skončili v momentě rozpisu čtvrtfinále :D

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: reakce

Chci si rýpnout do keanua! Poď ty draku! :D

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: reakce

už se plazím ;).........:P

Datum
Vložil
Titulek

kurva

prichazim sem rozhorcen ze servru pac mapka Doubles od sharka je snad sranda ne? :D co ten konec to se snad nekdo nevidel ne?? jak jste ji mohli dat na rnd? :D

Datum
Vložil
Titulek

Re: kurva

Nejprve sem na ten konec nadával, ale pak sem pochopil skok zprava z oblouky a do slide cíl. Takže už nenadávám :-)

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: kurva

tos mu neměl řikat, by na to nepřišel :P :P

Datum
Vložil
Titulek

Jj super, pro postižené ten doskok sedí. Když tam jedeš jak krypl, tak to vyjde. Super end

Datum
Vložil
Titulek

Já jsem v tom nevinně. :D

Datum
Vložil
Titulek

Ty nikoho nenapadneš, ty jen splachuješ konečné sračky .)

Datum
Vložil
Titulek

Schválně neděláš konec co? Btw když pochopím jak to jet, tak zas špatné nejsou ty tratě :-D

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: kurva

Nevím co řešíte. Stejně nakonec nastoupí Ultimátní sestava (Flash, Swifty, Kopcem, Raven, Xerkoo) ! :D

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: kurva

toz kurva ze :D

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: kurva

Si všimněte, jak Sharky když postaví dobrou trať, tak si ji přivlastňuje, ale když se mu nepovede, tak to svádí na mě. =D

Datum
Vložil
Titulek

Upřímně mám pocit, že 90% lidí pořád neví, jak se ten cíl jezdí.

A mimochodem, já != shark a já != DoubleS...už by si to naše komunita taky mohla zapamatovat xD

Datum
Vložil
Titulek

Prase se v té rovnici nevyzná .-D

Datum
Vložil
Titulek

oprava cutu

Opravená verze šukomrdopichojebózní mapky CMC 3 - Progressive tady

https://tmnforever.tm-exchange.com/main.aspx?action=trackshow&id=4448068#auto

Datum
Vložil
Titulek

info 22:10 hod

-rozpis a výsledky již hotovy (cw BS vs OFF se jede až zítra)
-tým ANE vzdal poslední dvě cw,takže CZ již nejede další kolo stejně jako tým reggae a já oběma týmům děkuji za účast v cupu
-na mapě od kappy je cut a již jen čekám až to kappouš opraví a během chvilky vyměním balíčky ke stažení i mapu na cupovém serveru = omlouvám se,ale češi jsou na hledání cutů prostě hovada a já to vzhledem k tomu,že mapy dostávám až těsně před vydáním prostě nedávám :-D

PS.ti co si cupu užÍvali dosud (snad někdo takový byl :-D) tak si vychutnejte i poslední kolo a ti co cup protrpěli tak se nad tím povzneste a poslední kolo si zkuste užít také :-)

Datum
Vložil
Titulek

info 22:25 hod

kappovka vyměněna již v balíčcích i na serveru

Datum
Vložil
Titulek

Re: info 22:10 hod

Hele ;D ...rozmysli si to jeste s tim cmc4, myslim ze cmc je cup jako jeden z mala opravdu kvalitni a na kazdy rocnik s prihlasi plno tymu, na nasi CR scene je to snad top cup. Byla by skoda neudelat dalsi rocnik takoveho cupu... mas na takove veci dobre organizatorske vlohy a to se musi vyuzit ;D kdyz uz jde ta tmnf scena "do sracek" tak ji podme zachranovat ;D ...ale je to jen navrh ;))

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: info 22:10 hod

Nebylo by tu co hrat, co se tyce tymovych soutezi :)

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: info 22:10 hod

jj souhlas :) nej. CZ-SK turnaj ;) velmi dobre obsazen letos :))

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: info 22:10 hod

já říkal po každém CMC,že je poslední :-D

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: info 22:10 hod

já bych se nebál jednak jak říká omen :D a za druhé bysme ho k tomu dokopali protože by fakt jinak nebylo co jezdit :)

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: Re: info 22:10 hod

No hádám že kdyby vám semifinálko nevyšlo tak mluvíte jinak :D

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: info 22:10 hod

co lufty jako ? :P btw gl o 3.

<< 28 | 29 | 30 | 31 | 32 >>

Vyhledávání