FORUM

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: info 22:10 hod

Necelá půlka času na trenal se projevila no :) O víkendu začít projíždět tratě společně vše by bylo zajímavější. Ale nemohli jsme si vybrat, není to náš cup :)

Datum
Vložil
Titulek

Bz

bzzzzzz :(

Datum
Vložil
Titulek

Re: Bz

Plác hihi, to musel být boj, grat vítězům i poraženým :-)

Datum
Vložil
Titulek

Absence

Teď tu tento týden nebudu proto prosím výherce a tím pádem soupeře pro Friends aby kontaktoval ohledně domluvy CW pana Brandyse ICQ: 234029760 děkuji za pozornost .. konec hlášení

PS:Králičí kožky se vykupují v neděli před hospodou u Bártů ..... :D:D

Datum
Vložil
Titulek

Waki cut

Na Wakiovce je cut, co s tím teď? :-D Vyjde aspoň nová (už druhá) verze, aby Mgčka náhodou necutovali? :D Naschvál jsem to normálně nezajel, nechci kurvit dedi... ale replay mám

Datum
Vložil
Titulek

Re: Waki cut

Určitě nová verze nevyjde = jde o roundy a myslím,že si to nikdo nedovolí během cw už jenom proto,že by to všichni viděli a znamenalo by to kontum oné mapy.
Ostatně jestli jde o ten cut co myslím i já tak není z těch lehkých a v cw to snad nehrozí :P

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Waki cut

asi jo, nepadl mě omylem když jsem vícemně naboural :D ok, tak to ani nebudu říkat, at se nepokazí dedi :)

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Waki cut

jak keca :DD jak dlouho si ho hledal?:DDD

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Waki cut

Hajzl býbr :D:D Jedu si, najednou víceméně nabourám, a nějak sem se dostal tam, kam jsem nechtěl a řekl jsem si, tý jo cut!!:-D zkusím a o vteřinu rychlejší:D

Datum
Vložil
Titulek

zkouška

ZKOUŠKA SYRÉN

Datum
Vložil
Titulek

Tipér 8.kola

V sekci tipér kola dnes zahájena tipovačka na 8.kolo.

Datum
Vložil
Titulek

info

-Tým ANE vzdal své další dvě cw v turnaji a tudíž Friends kontumačně vyhrává toto kolo a střetne se o konečné 13.místo v příštím kole s vítězem cw CZ vs. Evolutions.Poražený z tohoto cw obsadí bez boje konečné 15.místo.

-Vzhledem k tomu,že již příští týden se uskuteční finále turnaje a rád bych chtěl předejít nějakým nesrovnalostem a hádkám co lze zase očekávat vzhledem k počtu 5 map,kdy po jedné nasazuje i každý finalista tak dodatečně a mimořádně následujícím pravidlem upravuji pořadí nasazení map ve finále (pravidla turnaje na toto nepamatují).

Pravidlo nasazení map pro finále
a)Jako první tři mapy se musejí odjet mapy turnajové !!!
b)Čtvrtou mapou ve finále musí být mapa nasazená týmem, co po odjetých třech turnajových mapách prohrává !!!
c)Poslední jetou mapu tedy musí být mapa nasazená týmem co po třech odjetých mapách vedl !!!

-samozřejmé,že pokud bude již po třech mapách rozhodnuto tak není nutno pokud se týmy dohodnou ony dvě mapy finalistů jet

PS.snad každý ono nasazení map chápe,poněvadž už vidím jak bude napadán domácí tým u kterého se cw pojede v situaci kdy jeho mapa bude ze začátku cw hostujícím týmem za to,že si to tak úmylsně na serveru nachystal.
Ono nasazení čtvrté mapy od prohrávajícího týmu přednostně před vedoucím by pak mohlo přinést také zatraktivnění cw a boj do poslední mapy - pokud samozřejmě nebude již rozhodnuto dříve.

Datum
Vložil
Titulek

Re: info

Dnes odesláno 15 000 cp bossym za druhé místo v divizi 2 a všechny ceny v cp za divizi 2 tak vyrovnány.
Prosím o potvrzení příjmu ze strany ers.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: info

Ahoj ano dnes jsem obdržel 15000 cp dík :D

Datum
Vložil
Titulek

GG

Grat antis:) Po těch všelijakých kecech to bylo poklidný cw :D:D

Datum
Vložil
Titulek

Re: GG

YEP, grat a gl hf xD

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: GG

Asi tak nějak-také gratuluji Antisáci a jen jste mě mohli ušetřit těch nervů-stačilo přejít na druhej server a prostě dokázat,že jste lepší :D
PS. a těch peněz co mohl hore a dejf ušetřit za kredit :)

Datum
Vložil
Titulek

Taky dekujem :-) hodne v tom delalo ze sme si nevsimali jeden druheho :D a az na ten spam na kterej jsem si musel priviknout perfektni cw

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: GG

Spam k dobrýmu cw patří ;) Gl hf dál ;)

Datum
Vložil
Titulek

Wilson pochválil oba týmy, prý to byl super zápas, grat všem ;-)

Datum
Vložil
Titulek

???

jak to vypada, jedete dnes nebo v sobotu ? :D

btw bude nejakej ten stream ? :D

(samozrejme myslim epicky match eE vs antis :) )

Datum
Vložil
Titulek

Re: ???

nic nebude....

Datum
Vložil
Titulek

Re: ???

dneska v 8. měl by být i relay

Datum
Vložil
Titulek

Regurgitator = no cut

20:20 hod
Před chvilkou jsem zaktualizoval balíčky s mapama v sekci mapy a vyměnil wakiho mapu i na cupovém serveru.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Regurgitator = no cut

Asi budeš ještě aktualizovat omen :-))
nebo se pletu?

Datum
Vložil
Titulek

Re: Regurgitator = no cut

jenze tam je cut furt :D jinej :)

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Regurgitator = no cut

nevím o něm-koukám na dedi na TA i roundy a koukám live na jízdu onoho autora dedi 1 a cutem to není,takže fakt nevím,kde ho zas vidíte :(

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Regurgitator = no cut

našel ho sám autor mapy, asi se ti ozve :-))

Datum
Vložil
Titulek

Re: Téma na téma nová tm2 a počet clanů v Česku a na Slovensku

Popíjim si tu tak pifko a pročítám, co že se to vlastně v asi poslednim kvalitnim turnaji u nás děje. Sám se Omenovi divim, že vůbec eště něco takovýho pořádá. Měli by ste si vážit toho, že se ešte vůbec najde někdo, kdo má chuť pro vás něco dělat. Mě osobně lidi jako Dejff, Horeni a řada dalších podobnou snahu natolik znechutili, že sem se rozhodl už nehnout pro český hráče (až na pár vyjímek s nimiž se teď prohánim právě v TM2) prstem. A to nejen ti, kteří mléko neustále rozlévají, ale i ti, kteří nad nim neustále brečí. Jelikož sem se s Omenem o problému bavil, tak sem se chtěl kouknout, jak že vlastně onu věc vidí ostatní. Po prostudování první strany už sem čet jen ména a bohatě mi to stačilo.
To sem ale trochu odbočil od původní myšlenky, takže zpět. V těch haldách nesmyslů a hádek nad "blbou" hrou sem dospěl až ke Karltonovu příspěvku na téma TM2. To co tu předvádíte sou absolutní nesmysly a normálnim lidem to hru akorát tak zkazí a znechutí. Upřímně doufám, že všichni (až na pár světlých vyjímek) zůstanete u TMF. Váš přechod k TM2 by absolutně znehodnotil naprosto skvělou hru.
(Každý si přeberte koho se to tak asi může týkat, připadné nejasnosti vám rád osvětlim na icq a nebo osobně, abych vás moh rovnou i proplesknout. Řada z vás to evidentně potřebuje.)

https://www.youtube.com/watch?v=x6WGWfMRDLs
Peace out!

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Téma na téma nová tm2 a počet clanů v Česku a na Slovensku

neni jeste predcasne nazyvat TM2 naprosto skvelou hrou? :)

<< 29 | 30 | 31 | 32 | 33 >>

Vyhledávání

omen © 2009 Všechna práva vyhrazena