FORUM

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Téma na téma nová tm2 a počet clanů v Česku a na Slovensku

Pro mě rozhodně ne. Narozdíl od TMF u ní můžu prosedět podstatně víc času díky menši fyzický náročnosti (viz. Maxův příspěvek - mám stejnej problém s loktem). A navíc mi umožňuje poježdění s naprosto pohodovejma lidma, což o TMU nemůžu říct od doby, kdy došlo k propojení s TMN.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Téma na téma nová tm2 a počet clanů v Česku a na Slovensku

Krom toho to bylo myšlený tak, že tam prostě na určitý typy lidí (zatim) nenarazíš.

Datum
Vložil
Titulek

Zatím třeba mě tam neuvidíš, dokud to nebude jak se mi to líbí, takže u mě ne. :-)

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Téma na téma nová tm2 a počet clanů v Česku a na Slovensku

Majla má hodně pravdu Ano ta hra je jiná --Skvělá!!!,sám jsem po určitém počátečním despektu z toho na co jsem byl na stadionu zvyklý tomu ježdění přišel na chuť poté když se z offu TM2 připojím na TMU si říkám co tu dělám u chudých příbuzných proč jsem si to ještě nekoupil ano já osobně zatím narážím na bariéru mých finančních prostředků jelikož z toho mála co dostávám každý měsíc musím ještě živit 3 další lidi ale to sem nepatří prostě dříve nebo později si TM2 koupím a jen doufám (tak jak Mailo) že takoví rozmazlení bezcharakterní fracci jako je Hoření zůstanou tady a navzájem se ufejkujou a pozabíjí .. Jen mám pocit že to je moje zbožné přání prostě a jasně pokud začnou klany i v Canyonu za honbou jezdců dávat přednost takovým vyskilovaným bezcharakterním blbečkům kteří jsou odpadem této komunity jen proto aby vyhrávali pár zápasů za každou cenu tak ná úbytě skončí dříve či později TM2 ..

Datum
Vložil
Titulek

stejne nikdy nebude TM2 dobra,protoze se musi zaplatit a to je to co nas cesky narod dela moc nerad.radsi si stahne TMNF a bude parit zadara.

Datum
Vložil
Titulek

lol

Datum
Vložil
Titulek

majla v 99% +++ = já osobně canynon miluji :-)

Do CMC 3 jsem šel,poněvadž jsem to ještě chtěl zkusit jednou,když už do mne tolik lidí bušilo,že chtějí další CMC a nelituji,poněvadž více se nedozvíte o české komunitě nikde jinde než z pozice hlavního admina takového cupu,poněvadž já si vždy během cmc připadám na icq jako někde ve zpovědnici = to o co jsem za ty tři roky bohatší by již bylo na tm paměti a to s hodně divokým obsahem nad kterým by zůstával většině z vás rozum stát a mnoho z vás by přišlo i o ty poslední iluze co ve vás ještě zůstávají.
Také nezastírám,že jsem chtěl letos s koncem CMC 3 úplně skončit s TM a týmem CZM°,ale nástup TM 2 mě k nelibosti některých udržel a tak nějak dodal new impulz,poněvadž vedle pro mne tak skvělé hry se prostě ten stadion ještě jako bočák už jenom kvůli mojim maniakům zvládnout dá :-D
Ale nikdo se neradujte,CZM° tu bude v plné síle až do posledních dnů skonu forever a budu dělat proto vše :P

PS.děsím se toho dne,kdy v TM 2 vyjde stadion a po nejbližší výplatě od vyjití se nahrne většina české divoké zvěře z forever do TM 2 :D

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Téma na téma nová tm2 a počet clanů v Česku a na Slovensku

TM2 je prostě pro většinou starší lidi, co nikdy nenašli uplatnění v nations jako hráči, ale jako organizátoři :D. Mně to přijde, jako takové ty hry "2 balení kakaa + hra zdarma" :D.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: Téma na téma nová tm2 a počet clanů v Česku a na Slovensku

Hm , jen pro postarsi lidi rikas? ... a jen spis oraganizatory nez hrace? .... Ono chlapce,nekdo ten oragizator bejt musi,ale kdyz je nekdo velka skilla ale nakrku 13 roku nebo tak nejak (nemyslim tebe),tak tezko bude delat toho organizatora ze :D Lidi jako je Omen a rada dalsich jsou prinos pro tuhle hru a co se tyce Canyonu ? ja osobne offline uz jezdim dyl a jeto fakt dobry,ikdyz je pravda ze hodne lidem to asi k srdci nepriroste,ale toje taky mozna dobre.Takze ja sem navas pak vy odpurci zvedavej,az to tady po nejaky dobe uhasne,jako TMN a lidi jako Omen prejdou na Canyon i s tou svoji organizaci cupu.Pote si vy ostatni co se vam ta hra tak strasne nelibi muzete za nejakou tou mapou na trave vyhloubit dulek a cvrnkat barevny kulicky heh ..... (nebo zeby se vam najednou pak ta hra zalibyla a slava Canyonu ?) myslim ze se tohle casem dozvime :-)

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Téma na téma nová tm2 a počet clanů v Česku a na Slovensku

To vypadá, jako když nemáš rád stadion :D. Neříkám, že nejsou potřeba takový lidi jako je Omen. Jen konstatuji, že právě tyhle lidi tu nejvíc vychvalují Canyon. Ono logicky vzato... Když mi něco nejde, tak mě to asi taky nebude dlouho bavit. :D Canyon jsem zkoušel offline a jako dost nuda. Akorát jsem se zasmál jízdnímu modelu :). Např. když nabouráš do zdi popředu třeba 1000 km/h, cca do 3s potom chceš jet dozadu, auto jede stále dopředu a má dokonce větší akceleraci :D. Auto vyjede skoro kolmou stěnu :D.
Když to správně bugne průjezd zatáčky po 2 kolech je rychlejší :D. Jako dost hovadina. Nemyslím, že kdy přejdu na Canyon... stejně jako jsem nikdy nehrál jiné prostředí v united :D. A když odejdete na Canyon my to tu nějak zvládnem :D.

Datum
Vložil
Titulek

Ježiš ty si tu chyběl :D

Datum
Vložil
Titulek

A ještě něco - když je TM2 tak úúúžasná a geniální, co máš teda zapotřebí opruizovat na forech týkající se CUPU v té staré a prudérní tmnf?? Nechceš třeba oblejzat fora jednotlivejch klanů? Nebo napsat monstr článek na tm-portal? Je možností hele, to by ses divil;) ano chápeš to dobře, sereš mne!

Datum
Vložil
Titulek

Bohužel si nečetl ještě dál ty chytráku a příště až uvidím tvůj článek tak už ani nebudu číst, když tobě se stačí podívat na jména. Absolutní hovadina, jako omen si nepochopil můj článek a no prostě už nic nemam slov ).

Datum
Vložil
Titulek

nechápu proč to tady furt řešíte, prostě canyon je sice pěknej, ale nedokažu si na něm představit cwčko (podle mě je to podobne jaky bysme jeli cw v united modu, prostě to neni postavene na zvoděni na tisicinky) zato, jestli (nebo spíš až) v TM2 bude stadion, se vším všudy, tak pak to bude asi jiná :)

Datum
Vložil
Titulek

To ještě dragone nevíš,že za 14 dní jedeš první cw na canyon :-D a taky bys měl říct,že tys byl ten kdo mne asi rok přemlouval abych domluvil nějaké cw na united.
Jo a o tom závodění na tisícinky plácáš blbosti-asi si toho ještě moc v tm 2 neprojel :P
A to ani nemluvím o tom,že v tm 2 už to časy počítá na ty tvé tisíciny.

Datum
Vložil
Titulek

Relay ?!

Bude relay eE vs Antis ?

myslím že takovéhle cw, by byl hřích nesledovat :D, předem díky :)

btw aspon vam to už nebude lagovat :D :P

Datum
Vložil
Titulek

Re: Relay ?!

Já už tě snad zabiju,konečně je tu klid i ty zas tohle = příště tě asi budu mazat :P

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Relay ?!

Já bych dal relay :D

Datum
Vložil
Titulek

:D

Datum
Vložil
Titulek

S relayem by museli souhlasit Antis. Takže to s ním moc dobře nevidím :D

btw podle předběžné domluvy to zatím vypadá, že to pojedem už ve středu

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Relay ?!

To doufám že ne v 20:00, protože jedu Středa relax turnaj. :-D Relay sem chtěl, na pokoukání skillerů :)

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Relay ?!

presně:D

Datum
Vložil
Titulek

relay si může založit kdo chce na ten server, stačí znát login :P :D

Datum
Vložil
Titulek

Konec

Po mych neustalych komplikacich s rukou jsem se rozhodl ze zbytek cw odjedou kluci bezeme.Muj loket je defakto vhaji,neda se hrat,bootit cca 15 minut me neskutecne boli,takze stim se hrat rozhodne neda.Po shlednuti dalsich mapek (ktere zase nezklamaly a poctem sloupu seto blizi snad WR ) uz vubec nemam ani chut zbytecne ruku namahat.Doufam ze moji kluci jeste nejakej ten bodik urvou i bezeme.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Konec

kdybys občas střídal pravou a levou tak nemáš na stará kolena takové problémy s lokty :-D

Datum
Vložil
Titulek

WHAT THE FUCK?

Lidi, co se to s váma děje omg? Jak to tu tak vidím tak je to dost k pláči. Pokud se ani nedokáže naše scéna domluvit, tak je tento turnaj zbytečnej :D Pochybuju že to tu dělal Omen z důvodu takových sraček, aby musel řešit kontumy atp. Je to turnaj defakto o tom aby si czsk týmy zazávodili se zdravou soutěživostí, ale co se z toho stalo, zomg :D (ač nerad, musím přiznat že situace tady s Koudym byla přímo ukázkou xD)

Datum
Vložil
Titulek

Re: WHAT THE FUCK?

myslím že nejde celkově o scénu...kazí to jen jedinci a ty to o5 zceluješ

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: WHAT THE FUCK?

keanu ++

Datum
Vložil