FORUM
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Karl |
Titulek | .. |
Jestli ten rošták Hoření nechtěl potrápit dejffa a tak si změnil ip, protože ví že to dejff kontroluje )) a teďko se nejspíš řehní jak to vše krásně dopadlo, je hezké jak se tu ani neukáže ten, kvůli kterému se to stalo dost možná )). Třeba ne a jen měl přehozenou ip no, ale mohl to dát předem vědět, já bych to třeba udělal a nebo bych to okamžite po projevení podezření osvětlil, že třeba nejsem na svém počítači a nebo mam přes proxi změněnou ip, abych ho potrápil hh a nebo z jiného důvodu, pokud nějaký jde ještě.
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Kopcem |
Titulek | Re: .. |
problem je v tom ze on by tomu neuveril ze jsi treba za jinym pc :)
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Energy |
Titulek | Re: Re: .. |
já ip adresy měnim celkem běžně vid.... záleží kde zrovna jsem:D
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Shock |
Titulek | Cecky :-P |
Už bych to dál neřešil, Dejffe jestli chceš jen výhru tak ji máš mít (já budu akorát rád že nemusim semtam botit xD ) už když se řeklo že se pojede jindy nebo že máme kick z cupu pár hráčů z eE (včetně mě bylo pro kick) protože tohle si myslím že nemá uroveň! My češi popřípadě i svk týmy si kazíme českej cup GENIÁLNÍ! Jinak nevím co má Dejff stále s tím fejkováním, myslím že proto nemáme sebemenší důvod, naši hráči došli, byli i náhradníci, a aby jsme fejkovali jen proto aby jsme vyhráli! To by jsme byli asi opravdu debilové to by jsme rovnou nemuseli mít tým! Mě osobně to sere ještě o trochu víc, že místo abych někde byl jdu na 8 domů, kde pak čumím do nesmyslný krabice a říkam si tak si aspoň zajezdím a pak na mě akorát bafne že na jinej server nejdete a že my fejkujem + mame zmeneny proxy (ani nwm na co to je) xD
Pro mě by to haslo tak že ať se antis rozhodnou jestli chcou nebo nechcou jet (věci nasvědčujou že ne) a nebo pro náš kick z cupu!! Myslím že by bylo snad i lepší a důstojnější pro oba týmy buď prohrát v cw než vyhrát přes nějaký nesmyslný tohodle typu ;)
Shock <3 Kopčemového pyje
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | omen |
Titulek | Re: Cecky :-P |
žádnej kick,žádnej kontum-v tom bordelu jak říká karel najdeš mnohem níže konečný verdikt,který tu je už od 12:10 hod
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Kopcem u Shocka z postele |
Titulek | Re: Cecky :-P |
semtam botit.. neblazni :D proste se jen domluvime na terminu(myslism ze to pro flese bude nadlidskej ukol) odjedem to a tim to hasne ale obrazek o Antis uz kazdy bude mit :D
btw vazne jsi to psal ty? nikdy si nepsal delsi koment nez jednoho smajla :D
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Karl |
Titulek | pro omíka |
tomuhle se říká bordel omene né tomu článku co sem psal já, budto máš problém a nebo seš to co sem psal, jinak si to neumím vysvětlit to co tam bylo od tebe, jestli takový článek nazýváš bordel, co je pak toto? No už na to kašlu tu ve forku, skončil sem s psaním sem a s tebou uplně
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | omen |
Titulek | Re: pro omíka |
karle slušně ti říkám=BĚŽ UŽ NĚKAM,poněvadž tenhle "bordel"co je níže se týká tohoto turnaje a hlavně je od lidí co se turnaje účastní,nebo těch o jejichž názor tu lidi stojí (viz sharky...).Jestli to už nechápeš tak fakt nevím,ale tomu tvému smýšlení z jiné galaxie už nemám problém rozumět jenom já.
Jestli-že se mnou fakt končíš tak prosím o to aby sis odstranil mé foto co máš nad postelí a případně si z něj udělal terčík,který můžeš připnout na dveře.Icq už jsme vyřešil za tebe :P
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Dejff |
Titulek | Ostuda |
Abych to kratce shrnul. V pohodě jsem na zacátku týdne domluvil poklidné cw s eEriness a Flashem, jako cl. Dohodli jsme se, že se pojede u nás a na všem, co k tomu patří, včetně uplných detailů, jako je 2 wu( místo jednoho), atd a vše bylo ok. Byval jsem běžně live skype s eckama a v ničem nebyl problém. Jezdily na našem serveru cca do středy, než u nás udělaly nálet a ve velkém si pojezdily a pospamovaly i peprně na našem serveru. Podotýkám o lagech ani písmenko. Hore na nšem serveru jezdí zcela běžně. Ok změnily jsme si heslo na server, abychom měli klid. Následně co se nestalo v neděli, nejak kolem poledne. Vymysleli , že by měli relay a že vše zařídí, že se nemusím aspoň o nic starat, ale to bych relay v minulosti na náš server nesměl zkusit a nefachal. OK odmítl jsem, ale přeci jen jsem chtěl s klukama zkusit, jestli by to tak narychlo nějak nešlo rozjet. Napsal jsem Flashovi, že to odmítáme z výše popsaných důvodů, ale že když se to povede, budu ho informovovat. To jsem už psal odpovědi dokonce i na TM-portal. Zkoušeli jsme to u kluků z wX, ale ti nebyli přítomni, tak jsme to zavrhly a spolehaly na ověřenou domluvu. Ve 20. hodin jsme nastavily server na spravne heslo a potvrdil ho ečkám. Netušily jsme ale, i když jsem měl ze všech koutů hlášený problém, že si kluci z eček regnou proxyny 1.1.1.1.1 a budou zkoušet cokoli, aby jim to logicky dělalo lagy, mohli zkoušet nevím co a myslet tím nevíme co, že se to fakt potvrdí. Opakuji, že přes týden jezdily na našem serveru naprosto bez problémů i ve velkém počtu a na žádné lagy si nestěžovaly. Jak by také mohli, když máme podobný server od FakaHedy, jako je Origo cupový server. Naši kluci lagy neměli ani jeden, jen malinko vlk se s lagy potýká už 3 roky, kvuli netu. Všichni jsme se těšily na krásné cw, ale buhužel se nemohlo uskutečnit, kvůli proxynám, co si samy nahodily ečka a potom si sraly do vlsatních řad kvůli "lagům". Potom následovaly hned po připojení prvních " proxynáků " uražky, že to laguje apodobně. Na jinej server bychom normálně šli, kdyby nás na začatku požádaly, ale ne s jejich proxynama, nadavkama, urážkama atd atd atd atd. Server měli testlej, že si nasraly do hlav samy není Antis problém. Pravidla CMC tu mluví jasně, kdyby se uměli chovat, domluva by byla možná.(Pokud si jedinci jednoho týmu stěžují na lagy,není to důvod k odkladu cw. Pokud ovšem souhlasí soupeř je možný přechod na jiný server dle dohody soupeřů)
Nechápu, proč si neshodily proxyny, aby jim to nelagovalo a nepřišly slušně z5 na server. Ale nevím, proč pykáme za chybu jejich CL, že si své kluky nepohlídal.To už ale po totálních urážkách z jejich strany to gradovalo a bylo dávno po uplynutí stanoveneho času začátku CW. Vše doloženo screeny s časy. Už naprosto zdeptaní naši kluci ze sestavy stále čekaly a čelily neustálým nadávkám. O další čas později, kdy šel horení, který nelogicky jel také na proxy (viz dukazy a proto ty lagy) zavolat Omenovi a lživě mu popsal situaci s lagy( server byl perfektně připraven). Na to (davno po teroru eček, skončení čekací doby, podle pravidel) napsal Horení, že musíme jet jinde a že mají jinej server někde. Já si vyžádal číslo na Omena a po dlouhém rozhovoru a popsání situace, proč je vše tak jak je, mi řekl, že to sice není poslední rozhodnutí, ale že jestli jedou éčka na proxynách (v te době už jsem tam ani neměl pulku znechucené sestavy) tak je to jasné, že nejde pokračovat v CW. Nikdo od nás opakuji neměl lagy a to, že éčka si regli " jedničky " byla jejich hloupost. Z naší půlky sestavy už chudáci kluci chtěli přistoupit snad uplně na vše, ale druhá pulka a ani vedení Antis ne. Pokud by přišly éčka na server s normálními IP a měli lagy (což v týdnu, když jezdily ve velkém u nás neměly) a chovaly se slušně a nevyhrožovaly, tak bychom v klidu přešli kamkoli a dohodli se. Bohužel (viz všechny přiložené důkazy) toto nebylo možné. To že Omen píše někomu, kdo není zasvěcenej a ptá se ho na názory, je naprosto bezpředmětné, ale bohužel asi podle toho rozhoduje. Na CW jsme byli krásně připraveni a chtěli si krasně zajezdit, bohužel po výše zmíněných problémech to nešlo prostě jakkoli dojet. Naprosto vše do nejmenších detailů, jsem Omenovi popsal, ale asi to nečetl, jelikož není možné rozhodnout takto, když ví, že kluky na toto cw neseženu a třeba Vlk přišel až 15 minut před cw atd atd atd. Veškerý postup, co jsme museli zvolit, byl podle pravidel, na naprosto všechno jsme doložily důkazy, všechnu situaci jsem adminovi popsal přesně. To že se nám potom (opět důkazy na screenech s IP dotyčných) nabouraly do tajného a zase terorizovaly, je jen třešnička na dortu. Dostáváme trest za naprosto špatné vedení erines, jejich zvířecí chování a jejich vlastní hlouposti, že zkouší jezdit na podvodných IP. Jejich přičiněním je nám dále, jako poctivému a podle pravidel postupujícímu týmu znemožněno se připravovat na další CW. Trpíme za to, že nemáme kdy opakovat cw, jelikož nemáme čas a lidi ze sestavy, která byla připravena. Není možné doplácet na chyby erines a trestat nás za to. Opakuji, že náš server je podobnej, jako je cupový server s rozdílem, že my máme jen 40 slotů pro jezdce a 40 slotů pro spect.
S poctivostí nejdál dojdeš se říká, ale v tomto cupu to neplatí.
https://leteckaposta.cz/659177066
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | shark |
Titulek | Re: Ostuda |
A co je tobě po tom, jestli jedu na proxy nebo ne? Je snad to, že jedu na jiný IP, důkaz, že to nejsem já? Co ty víš o důvodu, proč jede na proxy? Co je tobě do toho, u jakýho PC sedím? Já si třeba pamatuju, že v minulosti jezdil Lomich za eSubu na proxy, protože měl nějakýho zkurvenýho providera a normálně mu hrát nešlo. Stejně tak můžu jet u někoho jinýho, protože nejsem doma. Tyhle vaše "opatření" vždycky nejvíc trestaj nevinný hráče. Kdo chce podvádětt, způsob si vždycky najde, ať se ti to líbí nebo ne.
Kdybyste neřešili hovadiny a normálně hráli, tak se tohle vůbec řešit nemusí. A jinde se samozřejmě ani neřeší. Pak se divíte, že mají český turnaje pověst jakou mají.
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | omen |
Titulek | Re: Re: Ostuda |
Nechápu ten román dejfe a už vůbec to,že jsem ti řekl,že cw se nemůže odjet.Byl jsem sice v práci ale při smyslech a pokud si pamatuji,tak jsem i tobě řekl,že se má přejít jinam a jako řešení kdy se tobě nezamlouval server od BUG jsem ti jasně řekl ať se hned spojíš s cl týmu BS,který ti jistě zapůjčí ihned server od FH,kterých má dost = dosud jsem neviděl důvod to nikde psát,ale nyní jsem prostě musel,poněvadž to tak bylo.Ty jsi mi následně řekl,že to není možné,poněvadž již několik hráčů odešlo a vypnulo TM-dokonce jsi i některé jmenoval.
Nemá cenu to již řešit a buď se k onomu verdiktu postavíte čelem,nebo fakt už nevím.
Pravidly se tady ohánět nemá smysl,poněvadž i ty jsi neuposlechl nařízení hlavního admina cupu k přejití na jiný neutrální server.
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Kopcem |
Titulek | Re: Re: Re: Ostuda |
takze Dejf lhal kdyz se ti zminoval o hracich kteri udajne vypli hru.. to me poser ona vazne delal vse proto aby se to nejelo :D
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Kopcem |
toto bude muj posledni prispevek ptz rozhodnuti uz padlo.
1. porad se tu zminujes o proxy a ze jsme zkouseli cokoli je porad tvuj vymysl :) pri spoustecim okenku tmn bez do pokrocileho nastaveni tam na sit pote se mrkni na kolonku vynutit adresu servru, tot celej nas velkej "hack! :)
2. pises ze pulka uz byla znechucena a naprosto zdeptana atd coz neni pravda oni na ten druhy servr prisli hned a chteli to v klidu odjet a podle screenu byli znechuceni vasim chovanim
3. netvrd mi tady ze nemate cas na odjeti tohoto cw kdyz jste cely tyden nolifovali nekolik hodin denne a ted nemate cas pul hodky na cw :)
Uz to pls neresme a v klidu to odjedme GL HF
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Energy |
Titulek | Re: Re: Ostuda |
mám zveřejnit ten screen?:D že i někteří hráči Antis se zachovali slušně a chtěli hrát!
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Kopcem |
Titulek | Re: Re: Re: Ostuda |
zverejni :)
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Shock |
v tomhle románu je asi slovo IP a proxy 1000krát a já ani nevim na co ta proxy je a určitě se budu mrdat nekde v IP atd. kvůli tomu aby jsme jeli jinde? Vždyť to je uplně jedno kde jedeme ne? (tím myslím bezproblémovej server) btw: já na antis serveru nebyl pres tyden myslim ani jednou (pokud se mýlím omluva) takže ja fungoval nevím
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | L7's Paran |
Já si zas nepamatuju, že by mi někdy nějaký server lagoval... A když tak byla chyba na mojí straně :).
Akorát se mi občas stane, že se to sekne, když se někdo připojuje.
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | shark |
Titulek | Heh |
Po strašný době jsem se byl kouknout někde na CW a hned se nachomítnu u tohohle. :) Někdo dole psal, že se můžou ozvat i lidi, co tam jen byli a nehráli, tak sem taky něco napíšu jako to vypadalo z pohledu nezávislého pozorovatele (fandil jsem yazoovi, ale ten zase nejel).
Přijde se na server na CW a někomu to laguje (přitom jiný server mu před CW nelagoval) - to se může stát, je to důležité CW, takže chápu, že s tím dotyčný(dotyční) nechtějí jet. Aniž bych se koukal do pravidel, tak prostě jdu na první server, o kterém vím, že je spolehlivej. Tohle není žádnej fotbalovej stadion s domácí atmosférou, tohle je jenom blbej server, na kterým se jede a vždy jsou podmínky stejné pro každého. Na novém "neutrálním" serveru mi tedy bylo sděleno, že ten původní lagoval a má se hrát tady. Překvapení pro mě ale bylo, že zde bylo jen pár hráčů Antis, ale eE všichni. Ptal jsem se, co se děje a bylo mi sděleno, že Dejff nechce hrát na jiném serveru. Důvod mi však nikdo nedokázal rozumně vysvětlit. Předem se omlouvám i za yazooa, se kterým jsme si tam z toho dělali srandu - jde o to, že tohle udělat někde na STC, tak jste na titulní stránce jako pitomci roku a do příštích sezon se s váma nikdo nebaví a nepočítá.
Pohled z druhé strany - Dejff evidetně čekal, že se nějaké podvody budou dít a patřičně se připravil = respekt jemu, že na tohle má čas. Já hrál vždycky CW tak, že moje příprava spočívala v trénování map, ne prohledávání a porovnávání IP adres. Dejff má údajně důkazy, že hráči eE hráli za jiné účty (v dnešní době to podle mě dokázat nejde, ale budiž), což chápu, ale stále nevidím důvod, proč nehrát CW. Protest se přece může podat až po závodě a řešit se to taky má až po závodě. Tohle je hodně nefér a arogantní chování vůči hráčům, kteří se na to připravovali (a za to ti nejspíš poděkujou hlavně vlastní hráči).
Když to nějak spojím do jednoho, tak jestli se opravdu neprokáže, že hráči eE podváděli (a tím nemyslím změnu IP proti dřívějším závodům atp.), tak jste se na české scéně odepsali, protože tohle nemá se zábavou a hraním nic společného. Jestliže se prokáže, že eE podváděli, tak jste samozřejmě na straně pravdy, zápas dopadne pro vás. Jen se to dalo řešit úplně jinak a nemuseli jste si vůbec špinit ruce touhle aférkou, díky který se to CW ani nejelo.
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Stalker |
Titulek | Re: Heh |
Vše je dětinské. Celej zbytek Antis mohl přejít na záložní server, kde by měli údaje i k SM a mohli si tak kontrolovat IP. Zápas se poté mohl odjet v klidu, nechápu proč se tak nestalo.
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | omen |
Titulek | verdikt -pondělí (12:10 hod) |
Takže jsem se snažil co nejdříve rozhodnout onu zapeklitost v případu Antis vs. eErines a rozhodl jsem takto a to i na základě verdiktů o které jsem požádal několik nezaujatých lidí z TM,mezi kterými byli i hlavní admini některých vám známých turnajů konaných v minulosti u nás.
Na úvod bych citoval jednoho z nich "máslo mají na hlavě oba týmy",což opravdu sedí.
U týmu eE je na pováženou ono čarování s ip,ke kterému ovšem ale nedošlo během zápasu a trestal bych to případně až v případě protestu po konaném cw (to,že tohle není zakázáno v pravidlech neznamená,že to je povolené a tolerováno a proto nedoporučuji již nikomu tohoto v turnaji využívat).
Také hrubé urážení ze strany týmu eE vůči týmu Antis nebylo zrovna ok,ale rozhodnout o kontumu jen na základě tohoto by byla zcela určitě ta největší hloupost a věřím,že situace mezi oběma týmy se již uklidní a hráči eE ovládnou své emoce.
U týmu Antis bylo naopak velkou chybou to,že neuposlechli mého nařízení a nepřešli na neutrální server.Měli jít a ony jiné prohřešky soupeře,které uvádějí jako důvody nepřejití na onen server měli řešit řádně prostřednictvím prostestu po cw.
Odůvodňovat neuposlechnutí psychickým terorem,hrubými nadávkami a oním excesem s ip je neopodstatněné a nemělo to mít vliv na moje rozhodnutí o přechodu jinam.
Verdikt:
Nařizuji odjetí nového cw a to nejpozději se startem cw v sobotu ve 21:00 hod a to na serveru neutrálním.Pokud se týmy nedohodnou na termínu tak právo první volby ohledně termínu má tým Antis,poněvadž ono mé nařízení přechodu jinam vzniklo na základě ne zcela úplných informací ze strany hráče eE a já tak nad rámec pravidel,poněvadž jsem byl v práci nařídil v zájmu uklidnění situace přechod jinam.Samozřejmě,že čas cw musí být v rozumnou dobu a to v rozmezí mezi 18:00 hod až 21:00 hod pokud se týmy nedohodnou jinak( to jen prot,aby tým Antis nepožadoval třeba o půlnoci).Pokud nedojde ke shodě na neutrálním serveru tak ho zajistím já,ale potřebuji vědět
termín cw minimálně 24 hod předem.
Na závěr chci říci,že v dalším průběhu cupu jistě nebudou tolerovány kouzelné proxy ip ani důvody k přechodu jinam kvůli jednomu hráči na každé straně, pokud se týmy nedohodnou.Ono pravidlo ,že musejí souhlasit oba týmy má určitý smysl,poněvadž v případě absolutní benevolence
by mohly týmy cestovat do pondělního rána z jednoho serveru na druhý.Samozřejmě by šlo toto řešit i pravidlem,že týmy přejdou na pořadatelský neutrální server,ale co v případě,pokud by to lagovalo oběma týmům i tam a pokud by v onen večer v neděli tohoto chtělo využít více týmů ??
Nejspíše jsem některé zklamal a některé potěšil,ale kontum by byl v tomhle případě opravdu řešením,které by zcela jistě vrhlo nepříjemnou pachuť na tým postupující dále a jsem si jistý,
že většina zůčastněných v turnaji bude respektovat jen vítěze,který toho dosáhne na dráze.
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Energy |
Titulek | Re: verdikt -pondělí (12:10 hod) |
klobouk dolů;) klaním se
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Dejff |
Trest za poctivost.
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Kopcem |
Titulek | Re: Re: verdikt -pondělí (12:10 hod) |
proc to beres jako trest? to cw se melo odjet, takze v tom zadny trest nevidim:) predpokladam ze skrz luftyho se to pojede v sobotu :)
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | BýbR |
ty si hloupy :) botite jak magori a pak je pro tebe trest jet cw ? :DD moc to hrotis :DD premejslej nez neco napises :DD
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Karl |
souhlas dobré řešení problému, ale stejně tě nesnáším, k nevinému článku nadáváš a prskáš na všechny strany, označuješ ho bordelem a toto označuješ zapeklitou situací, bejt v hospodě tak tě vyzvu na pěstní souboj snad
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Kopcem |
uuuu :D
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | omen |
Karle jsem hovado co má přes sto kilo a pár nepříjemným lidem už jsem v životě dokázal výchovně ublížit a nutno podotknout,že při mé poslední akci mne z jednoho vola nemohlo sundat ani 5 dobrovolných hasičů Rýmařovského sboru a pokud o tento zážitek tak vehementně stojíš tak prosím.
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Kopcem |
Titulek | Re: Re: Re: verdikt -pondělí (12:10 hod) |
chci tvou fotku! <3
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | Karl |
Titulek | Re: Re: Re: verdikt -pondělí (12:10 hod) |
kilogramy není vše ty vejtaho, já bych se ale pral za pravdu, čili bych se byl do posledního dechu a rozhodně tu nebudu psát moje míry ))) aby to nevypadalo že se snažim před bojem někomu nahnat strach a boj se neuskutečnil jak to dělají některá zvířata, aby nahnali tomu druhému strach, například kdo má silnější řev tak ten druhý ustupuje )) a to že se pereš taky o něčem vypovídá a to že tě nemohli z někoho sundat opět vypovídá o tom že seš dobrej debil, já bych tě hned nechal jak bys měl dost, jelikož bych nerad někomu ublížil na tolik aby měl trvalé následky třeba
———
Datum | 17.10.2011 |
---|---|
Vložil | omen |
Titulek | Re: Re: Re: Re: verdikt -pondělí (12:10 hod) |
Ty se jednou umlátíš Karle sám,poněvadž jinak tvůj život ani nemůže když tě sleduji prostě dopadnout.
PS.máš už ženskou ???